26.08.2014

Ощадбанк став лідером за приростом строкових коштів фізичних осіб

У липні поточного року Ощадбанк став лідером серед вітчизняних банків за показником приросту строкових коштів фізичних осіб (без урахування курсових різниць).

 

Відтак, портфель строкових депозитів населення в державному банку збільшився на 237 млн. грн. (без урахування курсових різниць), а загальний обсяг таких коштів станом на 01.08.2014 р. досяг 23,5 млрд. грн.

 

 «Такий результат є безперечним свідченням довіри вкладників. Ця довіра зумовлена багатьма чинниками. Одним з ключових факторів, що впливає на зростання депозитної бази, є те, що Ощадбанк – єдиний банк в Україні, клієнтам якого держава гарантує повернення всієї суми вкладу згідно з Законом України „Про банки і банківську діяльність". Багато наших вкладників уже переконалися в тому, що депозити саме в державному банку – надійний та вигідний спосіб розміщення та збереження коштів. Ми цінуємо таке ставлення клієнтів до нашого банку. Одночасно банк швидко змінюється -  активно розширюється функціональність альтернативних каналів продажу (система Ощад24/7–Web- та Mobile-банкінг, сайт банку, Контакт-центр, інформаційні-платіжні термінали), впроваджуються оновлені бізнес-процеси, сучасні високотехнологічні еквайрингові проекти, по всій країні відкриваються відділення нового формату - ділові офіси, обладнані згідно з найсучаснішими світовими стандартами», - відзначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

 

Крім цього, вагомим аргументом для вкладників при виборі Ощадбанку є його стабільна фінансова діяльність, особливо в умовах економіки кризового періоду.

Надійність Ощадбанку було нещодавно підтверджено й аналітиками видання Forbes. За результатами діяльності в першому півріччі 2014 року він увійшов до трійки лідерів рейтингу надійності банківських вкладів.

З депозитними програмами банку можна ознайомитись ТУТ.

Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»