12.08.2016

5 фраз, які покращать будь-які відносини

Ці фрази ви можете сказати кому завгодно. По суті, вони абсолютно безглузді, але ви здивуєтеся, як магічно вони вплинуть на ваші стосунки!

"У вас такий гарний голос!"
Цю фразу можна сказати зовсім незнайомій вам людині - і вона моментально почервоніє від задоволення. І, може, заспіває куплет зі своєї улюбленої пісеньки.

"Я не запрошу ЙОГО до себе в гості"
Ви в курсі, що подруга на ножах з вашим спільним знайомим? Їй буде приємно знати, що ви на її боці. І нехай ви взагалі не плануєте запрошувати когось до себе на свято, подруга перейметься до вас вдячністю після цієї фрази!
 
"Ви приносите мені радість. Ви робите мене щасливим"
Можливо, ваш співрозмовник у відповідь на цю фразу фиркне недовірливо або спробує сказати щось ущипливо, але знайте: в глибині душі йому все одно буде приємно це чути. Звичайно, якщо ви не будете, вимовляючи ці слова, сардонічно посміхатися, а скажете їх максимально щиро.
 
"Тільки ти можеш мені допомогти!"
Якщо ви звертаєтеся з проханням до кого-небудь, людині буде приємно дізнатися, що її потребують. Визнання її винятковості підносить її у власних очах і підвищує самооцінку.
 
"Цей бутерброд - просто витвір мистецтва!"
Так, єдине, на що здатний ваш чоловік на кухні - це спорудити бутерброд з хліба і масла. Чому б не відзначити, що ви цінуєте в ньому цю навичку? І йому приємно, і від вас не убуде.

Источник: zdorovia.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»