29.09.2016 10:05
Просмотров: 1438

На Харківщині завдяки програмі “Країна успішного бізнесу” більше сотні підприємців одержали народні інвестиції

На Харківщині завдяки програмі “Країна успішного бізнесу” більше сотні підприємців одержали народні інвестиції

Молодий підприємець Сергій Кастеров лише рік тому створив фірму, яка займається вивозом твердих побутових відходів. Для багатьох ця справа здається непривабливою. Але вона дуже потрібна і корисна. І, як виявилося - достатньо прибуткова. Підприємство “Кастерова” у невеличкому селищі Есхар Чугуєвського району обслуговує 7000 клієнтів. А ось сусідні села досі залишаються без централізованої послуги. Колектив із 21-го  співробітника на двох спецмашинах не в змозі охопити додаткову територію. Керівник вирішив розширятися. У планах - закупити нову техніку, прийняти на роботу шістьох співробітників і взяти на обслуговування ще два селища - Новопокрівку та Кам'яну Яругу.
На Харківщині завдяки програмі “Країна успішного бізнесу” більше сотні підприємців одержали народні інвестиції
“На перший погляд, у розширенні нашого бізнесу нема нічого складного, - розповідає керівник приватного підприємства Сергій Кастеров. - Ми не виробляємо наукомістку продукцію, не займаємося агровиробництвом. Одна - дві одиниці нової техніки - і можна працювати і заробляти. Але постійний дефіцит обігових коштів і практично повна відсутність банківського кредитування вносять у плани свої корективи. Справжньою знахідкою для нас стала програма ПриватБанку “Україна - країна підприємців”. На сайті kub.pb.ua ми залишили заявку і менш ніж за місяць зібрали 250 000 гривень. Це гроші простих українців. Тих, хто повірив нам і кому потрібні наші послуги”.
Ідея програми дуже актуальна для України. Долучитися до неї може кожен українець. Дуже просто допомогти бізнесмену, інвестувавши кошти в його справу, та заробити на цьому. Треба лише обрати на сайті заявку, яка здається найбільш перспективною та соціально-вагомою. Всі інвестиції застраховані. Така схема зручна і для підприємців. Отримати народні інвестиції набагато простіше, ніж банківський кредит. До того ж, вони дешевші.
“Переваги програми очевидні для всіх, - пояснює керівник напрямку кредитування малого та середнього бізнесу ГРУ ПраватБанку у Харківській області Наталія Найпак. - Інвестиції у бізнес вигідніші, ніж банківський депозит. Підприємці отримують ці інвестиції без зайвої бюрократії та сплачують за них менші відсотки. Не слід забувати і соціальні наслідки. Розвиток малого та середнього бізнесу - це збільшення податкових надходжень, створення робочих місць, розбудова місцевої інфраструктури”.
Скористатися програмою дуже просто. Потенційним інвесторам треба зареєструватися на сайті kub.pb.ua, обрати привабливий проект і вкласти в нього гроші. Бізнесменам та підприємцям, теж після реєстрації на цьому ж сайті, необхідно подати заявку з загальними даними про свій бізнес та про плани розвитку. Після експертної оцінки заявка виставляється на сайт і протягом місяця збирає гроші.
На Харківщині завдяки програмі “Країна успішного бізнесу” більше сотні підприємців одержали народні інвестиції Місія програми - відновлення економіки країни шляхом розвитку малого бізнесу та підприємництва, створення за 2 роки 1 000 000 нових робочих місць. У Харківській області протягом чотирьох місяців “народними” інвестиціями скористалися більше 120 підприємців. Ще кілька десятків бажаючих виставили заявки на збір коштів. В Україні на сьогодні знайшли підтримку вже майже 2 500 проектів. За допомоги першої в Україні платформи народного кредитування малого бізнесу вони були профінансовані на загальну суму більше ніж 200 000 000 грн.

Источник: kub.pb.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович