21.10.2016 11:50
Просмотров: 958

Свято на вулиці пішоходів

Свято на вулиці пішоходів 23 жовтня у Харкові, на вулиці Університетській, пройде фестиваль "День однієї вулиці" у рамках якого відбудеться  безліч цікавих заходів: презентації, лекції, екскурсії, лицарський турнір, дегустація німецької кухні, виступ бандуристів та сучасних музикантів і т.д.

Свою програму до вуличного фестивалю готує й команда проекту "Свободу пішоходу!", яка розробила концепцію створення в центральній частині Харкова  пішохідної туристичної зони (ПТЗ) «Старе місто» (до неї входить і вулиця Університетська).
Отож, у неділю, о 13.30, в приміщенні Української інженерно-педагогічної академії відбудеться презентація та обговорення цієї концепції, де ми також оприлюднимо результати опитування власників та менеджерів магазинів, кав’ярень і ресторанів, що розташовані на вулиці Квітки-Основ’яненка та вулиці Університетській.
 Із 16.00 до 18.00 обговорення концепції ПТЗ триватиме у антикафе «Тепло» (вул. Квітки-Основ’яненка, 13), де всім буде тепло і затишно.
Крім цього, протягом дня з 12.00 на вулиці Університетській (біля Успенського собору) працюватиме наш інформаційний пікет, де ми збиратимемо підписи та пропозиції на підтримку нашої ініціативи.
Очікуємо, що у неділю на вулиці Університетській до нас приєднається багато друзів та прихильників, які хочуть бачити Харків безпечним, комфортним та цікавим містом (містом для людей), і, можливо, завітає сам батько української прози  Г. Ф. Квітка-Основ'яненко. Само собою, у цей день ми вшановуватимемо й нашого знаменитого філософа та поета Григорія Савовича Сковороду, пам'ятник якому встановлено на вул. Університетській. Кожен, хто 23 жовтня зробить селфі із Сковородою та розмістить це фото в соцмережах, отримає шанс взяти участь у розіграші оригінальних призів та сувенірів від команди проекту «Свобода пішоходу!»… 
Так що, скучно не буде. Натомість буде багато позитивних емоцій і приємних вражень. Тому запрошуємо всіх на День однієї вулиці й наперед дякуємо організаторам за цей чудовий захід.
 #деньоднієївулиці #свободупішоходу! #Містадлялюдей

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович