28.11.2016 06:33
Просмотров: 1705

Портников розповів, що чекає на жителів окупованого Криму

Портников розповів, що чекає на жителів окупованого Криму

Віталій Портніков пояснив, чому Крим ніколи не стане для Росії «звичайним суб'єктом РФ, ще одним серед багатьох», а завжди буде особливою територією.

Портников повідомив, що у деяких кримчан і жителів материкової України склалося враження, що окупаційна влада в Криму ведуть себе так само, як влада будь-якого іншого суб'єкта Російської Федерації. Він заявив: «Тому жителі півострова вважають, що потрібно вести себе тихо, «не висовуватися», не критикувати владу і не обурюватися поганий життям, і тоді нічого поганого з ними не станеться». Портников зазначив, що думати так – це наївна помилка. «Крим ніколи не буде звичайним регіоном у складі РФ – у Кремлі чудово пам'ятають, що Крим є окупованою територією, а всі його жителі все ще мають громадянство іншої держави, і пам'ятають, як їм 24 роки жилося в складі цієї держави», - наголошує блогер.

Портников зазначає, що до кримчанам зараз у російських властей таке ж ставлення, яке було у радянських властей до жителям територій, окупованих СРСР. «Жителів окупованих територій радянська влада завжди вважали неблагонадійними. На початку 30-х років Сталін все ще вважав, що «він може втратити Україну», саме тому у неї стався Голодомор. Кримчан чекає те ж саме», - заявляє журналіст. Портников зазначає: «Окупаційна влада прекрасно розуміють, що жителі Криму абсолютно не лояльні до російської влади. Для них абсолютно очевидно, що півострів переповнений шпигунами, на нього виявляється вплив українських спецслужб, а значить – до нього буде підвищена увага ФСБ. Саме це нещодавно відбувалося в Чечні». Журналіст резюмує: «Ніхто з жителів Криму не буде відчувати себе в безпеці, яким би лояльним він до окупаційній владі не був. Кримчани будуть у безпеці лише тоді, коли Крим повернеться в Україну».

Источник: kiev.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович