03.07.2016 10:33
Просмотров: 1973

Сьогодні День Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Сьогодні День Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Сьогодні військові моряки відзначають своє професійне свято – День Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Це свято символізує Україну як морську державу, історія якої нерозривно пов’язана з морем. Київська Русь, Козацька республіка та українські державні утворення часів 1917-1920 років завжди розглядали військовий флот, як важливий інструмент національної державної політики.

Однак, справжню можливість збудувати власні Військово-Морські Сили український народ отримав у доленосному 1991 році. З цього часу був пройдений важкий шлях становлення та розвитку – від організаційної групи до повноцінного виду Збройних Сил України. Особливе визнання на міжнародному рівні військові моряки отримали за бездоганно виконані бойові та спеціальні завдання, які сприяли зміцненню авторитету нашої держави на світовій арені.

Гібридна російська збройна агресія стала для особового складу

Військово-Морських Сил Збройних Сил України справжньою перевіркою на вірність та громадянську зрілість. Незважаючи на потужний підступний удар, український флот завдяки мужності та жертовності кращих патріотів вистояв, тим самим створивши умови для відродження та нового розвитку.

На сьогодні Військово-Морські Сили гідно виконують завдання за призначенням у складі сил антитерористичної операції, здійснюють заходи бойової діяльності в Чорному морі, зміцнюють рівень регіональної безпеки на півдні України.

Такі значні досягнення є результатом наполегливої та сумлінної праці кожного військового моряка України.

Керівництвом держави вживаються системні заходи щодо підвищення ефективності діяльності усіх компонентів Військово-Морських Сил Збройних Сил України. І це лише початок великої роботи, кінцевою метою якої є створення сучасних Військово-Морських Сил, здатних адекватно відповісти на виклики і загрози з морського напрямку.

З нагоди свята висловлюю щиру подяку особовому складу та ветеранам Військово-Морських Сил Збройних Сил України за самовіддану службу Батьківщині.

Бажаю вам міцного здоров’я, витримки та незламної сили духу, перемог та нових звершень у справі захисту морських рубежів України та відновлення її територіальної цілісності!

Источник: facebook.com

Автор: Віктор Муженко

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: армия, всу

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович