14.06.2016 09:38
Просмотров: 1771

Трохи вранішніх новин від Деніса П'ятигорця

Трохи вранішніх новин від Деніса Пятигорця

1. День розпочався стабільно зі «Зради». Підпалили Солом’янський суд в м. Києві. Відразу почали лунати версії про те, що таким чином були знищені всі (а їх там більше 100) кримінальні справи, які НАБУ передало до суду і які тепер ніколи не будуть розслідувані. Проте згодом НАБУ та й судді спростували цю версію, повідомивши, що згоріли старі кримінальні справи. Всі справи НАБУ не постраждали. Тобто «Зрада» поки відміняється.

2. Доповнив картину дня Юрій Луценко, який подав заяви до Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності двох суддів Печерського райсуду Києва, які не винесли вчасного рішення щодо Юрія Іванющенка. Того самого Іванющенка, якого зі слів певних політиків «відмазали», бо він нібито домовився за гроші з Банковою. А тут такий нєжданчік – ставленик Банкової хоче засадити Іванющенка. Але ж не будемо передчасно сварити цих балакучих «певних політиків». Дочекаємося конкретних судових рішень по Юрі Єнакієвському, і вже потім вістрям сатири та гумору пройдемося по їх політичній кар’єрі.

3. Доставляв вчора й Парубій, який після чергового словоблуддя ЮВТ на погоджувальній раді заявив, що прислухається до рекомендацій місії Європарламенту і проводитиме засідання погоджувальної ради парламенту без ЗМІ. За словами Парубія колеги с Європарламенту, переглянувши кілька таких засідань, стали називати погоджувальну раду ̶г̶р̶ь̶о̶б̶а̶н̶и̶м̶ ̶ц̶и̶р̶к̶о̶м̶ Голівудом. Типу ніякого конструктиву – одна балаканина на камери, щоб зайвий раз попіаритися. ЮВТ обурилась на таку заяву Парубія. Отак буває – ще три роки тому Парубій боровся за те, щоб забрати Йулю з камери, а сьогодні бореться, щоб забрати камери від Йулі.

4. 13 червня Фонд держмайна (ФДМ) оголосив конкурс з продажу держпакету акцій (99,567%) ПАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ). Фонд Держмайна клянеться, що не допустить російські компанії для участі у приватизації. Це питання принципове. Якщо Росія не отримає контроль над ОПЗ, то їй доведеться будувати аміакопровід в обхід України, а це величезні фінансові втрати. У ФДМ розуміють, що Росія буде намагатися приховати свою участь через різні офшори чи купівлю іноземних компаній. Якщо так станеться і в кінцевого покупця ОПЗ будуть стирчати російські вуха, Україна знову націоналізує ОПЗ.

5. До НАБУ на допит ходили ЦВКшники. Ну поки дати свідчення у справі «чорної бухгалтерії» ПР. При цьому Магера та Охендовський відмовилися проходити поліграф. Ну просто не довіряють вони цьому пристрою. Вони взагалі не розуміють, навіщо його проходити після того, як вони дали «слово пацана», доторкнулися до червоного та поклялися серцем матері? А от Усенко-Чорна на поліграф погодилася. Ну а в Охендовського взяли екземпляр його почерку для порівняння з документами ПР.

6. 12 червня під час спроби перетину кордону з Польщею затримано Андрія Кошеля - колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка.

Ну, не дуже багатий на новини виявився понеділок.

Доброго ранку, Хунта!

Источник: facebook.com

Автор: Денис Пятигорец

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    917
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович