10.10.2016 13:25
Просмотров: 1640

В Україні утворився філіал російського дурдому

В Україні утворився філіал російського дурдому

По-моєму в Україні утворився філіал російського дурдому.

бо тільки в дурдомі журналісти свідомо постять фейки, а тих, хто фейки спростовує, щиро лають в святому переконанні, що брехня - то норм для журналіста. тільки в Україні громадяни чіпляються до Верховного Головнокомандуючого країни, що перебуває в обороні з претензією, чому війна ще не закінчилась. Тільки в дурдомі політики воюючої країни чморять владу, чому не зростають соціальні стандарти - наче ніякої війни немає. І боряться за бідних засліплюючи їм очі брюликами і останніми колекціями від Vacheron Constantin.

Тільки в дурдомі люди, що раптово збагатились отримуючи фіксовану зарплату, або прямо спіймані на хабарі, не голосують за антикорупційні закони важають себе борцями з корупцією.

Тільки в дурдомі можна втулити фуфел про "гражданскую войну", коли і Бобіку відома наявність російської зброї, російських військ на українській території і це не враховуючи анексію Криму.

Тільки в дурдомі можна крутити схеми і щиро вважати себе патріотом.

Тільки в дурдомі судді, що погоріли на порушенні законів боряться за своє право і далі бути суддями.

Тільки в дурдомі можна вважати кремлівську пропаганду "свободою слова". І тільки в дурдомі можна дискутувати: вводити-не вводити візовий режим з країною-агресором, бо у нас там багато заробітчан працює і одночасно розказувати, що українським громадянам на території Мордору перебувати небезпечно. А громадянам Мордору у нас безпечно - навіть якщо вони агенти чи бойовики.

Тільки в дурдомі на третій рік війни, яку всі дружно вважають боротьбою за мізки, давати "зелене світло" певцам узкого міра.

Тільки пацієнти дурдому цей абсурд розмитих смислів і алогічності можуть "хавати".

В Україні утворився філіал російського дурдому

Источник: facebook.com

Автор: Лариса Вакульницька

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович