Выставки

Арт-проект «Україна – це Я»

01.10.2015 - 17.10.2015
Арт-проект «Україна – це Я»
Категория: выставка

Арт-проект «Україна – це Я» присвячений актуальній, для нагальної ситуації в нашій країні, темі осмислення відчуття приналежності до України. Арт-проект «Україна – це Я» ставить питання про пошук національної ідентичності у світі мінливого сьогодення сучасної України. Як бачать Україну її художньо обдаровані сучасники? В яких образах наша країна відкривається тим, хто до неї питає про сенс?

   В експозиції арт-проекту «Україна – це Я» будуть представлені роботи Тетяни Альбіцької − Костомарової, Тетяни Балбус, Валерії Бучук, Дмитра Болотова, Олесі Вакуленко, Максима Графова, Любові Душиної, Вікторії Золотько, Ольги Золотько, Інеси Карпової, Марини Ковальової, Аліси Ітель Конохової, Ігоря Лаптєва, Олега Мальованого, Ольги Мухи, Артема Рогового, Вікторії Соколик, Вікторії Усенко, Олександра Фролова, Валентини Хруслової, Наталії Чеботарьової, Олександра Щетиніна.

   Колективний арт-проект «Україна – це Я» в галереї «Мистецтво Слобожанщини» зібрав роботи талановитих художників, фотографів, скульпторів, що об’єднані темою осмислення України.

   Мета проекту – показати різноманіття образів, форм і способів репрезентацій сучасної України та її народу. Ми ставимо непросте завдання відійти від стереотипних уявлень про українську культуру, і продемонструвати актуальне бачення країни та свого місця в ній.

   Роботи, представлені у рамках арт-проекту, відкривають Україну крізь різні образи: традиційних українських пейзажів та натюрмортів, містичних й фольклорних мотивів й сюжетів, обличчя українців. Виставка розкриває різноманіття України не тільки через барви образів і тем, але й через різноманіття стилів і технік, в яких виконані роботи.

Сеансы ВТ-СБ, 11.00-19.00, без перерви

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович