Театры

ТНМК з симфонічним оркестром «Віртуози Слобожанщини»

07.03.2016
ТНМК з симфонічним оркестром «Віртуози Слобожанщини»
Категория: концерт, гастроли

Танок на майдані Конґо презентує  – «Симфо хіп-хоп».

В березні 2016 року ТНМК знову представить свій наймасштабніший проект – концерт з симфонічним оркестром «Віртуози Слобожанщини» («Слобожанський»). 

Цей спільний проект двох музичних одиниць з Харкова розпочався концертом в театрі Опери та Балету в березні 2013 року. Ініціатором спільного концерту, в якому пісні ТНМК звучать в 

спеціальних симфонічних аранжуваннях став художній керівник МАСО «Слобожанський» - народний артист України, професор Гаррі Артушович Абаджян, який свого часу викладав Фаготу 

гру на фаготі в харківській консерваторії. 

«Ми намагаємось підтримувати власні спеціальні програми – джазову, акустичну, фолкову. Але концерт з симфонічним оркестром – вершина», - Олег «Фагот» Михайлюта. Після Харкова гурт двічі презентував цю програму в Києві, в театрі ім. Франка. У 2015 року вийшов живий альбом «Симфо хіп-хоп» (подвійний вініл) та однойменний фільм-концерт. І ось «Симфо хіп-хоп» повертається з концертами – 7 березня в Харкові та 8 березня в Києві. 

«На багаточисленні прохання» - штамп. Але, якщо це правда, то дуже приємний штамп. В цьому випадку й прохання слухачів, й наше бажання співпадають», Олександр «Фоззі» Сидоренко.

Спеціально до повернення диригент та аранжувальник Юрій Яковенко готує декілька нових треків, які буде презентовано у березні.

Купить билет

Телефон: (057) 705-13-67 (администрация), (057) 705-13-66 (касса)
E-mail: info@theatre-shevchenko.com.ua
Цена билета: 160-550 грн
Сеансы 20:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович