Театры

Вистава ”Mepилін Монро: тріумф i агонія”

06.10.2016
Вистава ”Mepилін Монро: тріумф i агонія”
Категория: спектакль, гастроли
В ролях: Ірма Вітовська

Автори вистави «Мерилін Монро: Тріумф і Агонія» уявили останній, найскладніший та суперечливий період життя Мерилін Монро. Вона знаходиться на вершині слави, але живе як у вітрині, постійно в кадрі, під прицілом фотокамер. Вона втрачає себе, але не може відмовитися від нав’язаного образу, підсівши «на голку» залежності від поклоніння мільйонів людей.

У глядачів буде можливість, разом із виконавицею головної ролі, прекрасною Ірмою Вітовською, посміятися над жартами цинічної та відвертої Мерилін, пережити разом із нею моменти кохання та визнання, зради та приниження, поринути в її складний внутрішній світ, прожити разом із нею її відхід та стати свідками народження Легенди.

Супутниками Мерилін Монро у фінальному акті її життя будуть чоловіки, які залишили слід у її долі, та безсловесна помічниця – костюмерша, неодмінна тінь кожної зірки.

У виставі звучить спеціально написана оригінальна музика в стилі 50х-60х років ХХ століття у виконанні джаз-бенду з шести музикантів, які також є співрозмовниками головної героїні.

Глядачі оцінять… оригінальне сценічне рішення, живий звук, сучасний відео-арт та нестандартний погляд на особистість великої діви Мерилін Монро.

Купить билет

Телефон: (057) 705-13-67 (администрация), (057) 705-13-66 (касса)
E-mail: info@theatre-shevchenko.com.ua
Цена билета: 80-450 грн
Сеансы 19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович