Клубы

The ВЙО

23.02.2017
The ВЙО
Категория: концерт, гастроли

Давно улюблений публікою за свій щирий сонячний позитив гурт The ВЙО дарує шанувальникам новий, четвертий за рахунком студійний альбом – «Зелений».

Колектив, що багато років експериментує зі звуком і стилями, «зелений» альбом вирішив зробити в дусі електронного реггі.

Пікантності платівці також надає наявність в ній цікавих зіркових гостей, друзів та колег по сцені: в народній пісні «Вертай Дівче» звучить скрипка знаменитого Василя Попадюка, пісню «Коляда» колектив виконав спільно з прекрасною жіночою групою «Врода», а відома пісня «Ganja», що давно є візитівкою The ВЙО, записана в новому аранжуванні разом з харизматичним виконавцем J Done. Також в альбом увійшли всім відомі хіти – «The Best» та «Радію я», на який нещодавно був представлений сонячний кліп.

«Ідея записати альбом в стилі реггі народилася під час нашої поїздки на іспанський фестиваль Rototom Sunsplash 2016 минулого літа. Цей фестиваль повернув мені віру в силу музики реггі, яка жива і має дуже багато прихильників у всьому світі. У моєму особистому хіт-параді «Зелений» альбом вже стоїть на першому місці. Сподіваюся, слухачам він теж сподобається», - поділився лідер The ВЙО Мирослав Кувалдін.

«Зелений» альбом вийшов на CD та в інтернеті під лейблом Moon Records. Офіційна презентація альбому у Харкові відбудеться 23 лютого в клубі "Корова"!

Купить билет

Цена билета: 150 грн
Сеансы 20:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович