30.05.2017

Чому Андрій Данилко досі не одружився - відверті визнання артиста

Андрій Данилко ретельно приховує своє особисте життя від шанувальників, але в недавньому інтерв'ю артист зізнався, чому в нього немає сім'ї.

Андрій Данилко, більш відомий всім в образі провідниці і зірки Вєрки Сердючки. Віра стала популярною на початку 2000 років, коли вийшла на сцену і почала виконувати запальні хіти. Безсумнівно, публіці сподобалося танцювати під застільні пісні і це принесло їй неймовірний успіх і славу.

Але як виявилося, за ширмою слави і популярності, у Андрія Данилка прихована самотність.

Чому 43-річний артист досі не став батьком, люблячим чоловіком, артист вперше відверто розповів у недавньому інтерв'ю для порталу "Вести". У цей момент завжди веселий і смішний Данилко змінив свою усмішку на замислений погляд і печаль.

«Настав такий вік, коли не хочеться сім'ї взагалі. Мені хотілося сім'ї, коли було 22 роки. А потім з роками все менше і менше, а зараз взагалі не хочеться. Мені треба бути одному і мати свою закриту територію. Думаю, це пов'язано з перенасиченням спілкування з людьми», - зізнався Андрій Данилко.

Також відомий артист здивував визнанням своєї вигаданої хвороби, яку сам собі діагностував.

«У мене, швидше, соціофобія, і вона виникає у мене від утоми. Я пам'ятаю, тиждень був на морі — засмаг, заспокоївся, не пив кави і став навіть краще спати. Так я сам собі здивувався — я почав в магазині спілкуватися і навіть когось смішити», - розповів відомий артист.

Також Андрій Данилко відверто зізнався, що насправді боїться великих скупчень людей. Цікаво, як же він збирає стадіони і виступає перед своїми прихильниками?

Источник: infokava.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё: