21.06.2017

Психолог радить, як знайти людину, з котрою можливе кохання на все життя

Юнгіанський аналітик Кларісса Пінкола Естес радить у виборі супутника життя керуватися такими принципами - і тоді щасливий шлюб вам гарантовано.

1. Вибирайте так, наче ви сліпі. Закрийте очі і спробуйте побачити, за що ви полюбили цю людину: його доброту, вірність, здатність інтуїтивно розуміти ваші почуття, глибоку прихильність, готовність подбати про вас, про себе як про незалежну особистість.

2. Вибирайте того, хто допитливий, здатний вчитися, бачити речі по-новому, досліджувати, пробувати і рости над собою.

3. Вибирайте того, хто хотів би бути схожим на вас. Сильного і стійкого, але в той же час гнучкого під поривами вітру, як дерево. Чутливого, здатного бачити і помічати життя навколо себе. Того, хто живе усвідомлено.

4. Вибирайте того, хто не приховує від вас своїх почуттів, коли ви завдаєте йому біль, і хто, в свою чергу, зауважує, коли ви страждаєте з його провини. Вибирайте того, хто вміє вам співчувати.

5. Вибирайте того, хто живе насиченим внутрішнім життям, у кого є інтереси, хобі, хто рухається своїм власним шляхом - і хто хотів би в супутники життя таку ж самостійну людину.

6. Вибирайте того, з ким у вас однакові схильності і захоплення. Бути в стосунках - значить створювати спільні спогади, робити щось разом, - спогади про спільно проведений час підтримають союз у важкі часи. Це може бути щось дуже просте.

7. Вибирайте того, з ким у вас спільні погляди на дітей, гроші, шлюб і сім'ю. Так ви знижуєте напругу в стосунках. 

8. Вибирайте того, хто знає, що таке чуйність і співчуття, - вміє і готовий вислухати, приділити вам стільки ж часу, скільки ви приділяєте йому.

9. Вибирайте того, хто вміє посміятися над собою, або того, хто може зупинити сварку на середині речення.

10. Розберіться, з чим ви готові миритися, а з чим ні. Якщо людина не в ладах зі своєю совістю, часто бреше, приховує помилку за драматичними перебільшеннями, замість того щоб визнати її перед вами, - відносини починаються на хиткому ґрунті.

11. Щоб знайти кохання на все життя, будьте друзями, а не просто коханцями. Ви готові допомогти своєму партнеру, як допомогли б хорошому другу?

12. Дуже важливо: вибирайте того, хто збагачує ваше життя, приносить у нього нові барви, ідеї і почуття, а не того, хто обкрадає життя, зводить його до сірих, незначних буднів.

Источник: poradnykzhinky.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё: