01.08.2017

Названа найбільш популярна риса характеру, яку люди шукають в майбутньому партнері

Коли ви роздумуєте над тим, що саме шукаєте в своїй другій половинці, на думку спадає чимало бажаних рис: привабливість, інтелект, почуття гумору. Але якби вам потрібно було відфільтрувати список до єдиної характеристики, що б ви назвали?.

Один із сайтів знайомств вивчив 400 тисяч самотніх людей і з'ясував, що доброта - найцінніша і найбільш затребувана риса під час пошуків довгострокового партнера.

Зокрема, 82% жінок і 70% чоловіків оцінили доброту як надзвичайно важливу рису характеру. Ця якість перевершила навіть очікуваних переможців, таких як сексуальна привабливість, емоційний зв'язок і моральні цінності.

При цьому доброта була не єдиною річчю, яку люди шукали під час пошуків стосунків. Для жінок емоційний зв'язок і моральні цінності йдуть після доброти в якості важливих для романтичних відносин, в той час як чоловіки називали сексуальну сумісність і емоційний зв'язок.

Це не свідчить про те, що любов повністю сліпа, але на ранніх етапах відносин це може бути так. Подальші дослідження показали, що зовнішність має більше значення в перші сім років стосунків, ніж в наступні роки. Звернення уваги на зовнішність може означати, що стосунки будуть мати гарний початок, але якщо людина добра, це гарантує, що вони будуть продовжуватися.

Якщо ви вважаєте, що любов приносить біль, виходить, що насправді все протилежно з точки зору вашого фізичного здоров'я. "Прояви доброти створюють емоційну теплоту, яка вивільняє гормон, відомий як окситоцин. Окситоцин викликає вивільнення хімічної речовини, званого оксидом азоту, який розширює кровоносні судини. Це знижує кров'яний тиск, і тому окситоцин відомий як "кардіозахисний" гормон. Він захищає серце, знижуючи кров'яний тиск", - повідомила Random Acts of Kindness Foundation.

Хоча в онлайн-знайомствах може бути багато злоби і нездорових намірів, радісно знати, що люди як і раніше цінують внутрішню красу більше за зовнішні якості. Хоча такі фактори як привабливість і спортивна фігура спочатку здаються привабливими, довгострокові відносини мають більш глибокий характер.

Тому, якщо ви самотні й шукаєте секрет, як знайти пару на довгі роки, припиніть мучити дзеркало і замість цього почніть робити добро - це рекомендовано статистикою!

 

Источник: nv.ua

Новости портала «Весь Харьков»