13.03.2018

З яким взуттям носити джинси бойфренди?

У моду повернулися джинси - бойфренди. На сьогодні, вони витісняють скінни. Отже, з яким взуттям гарно дивитимуться ці стильні джинси?

Модель дає можливість грати на контрасті, наприклад, поєднувати їх з трендовими білими ботильйонами або ботильйонами-шкарпетками з квітковим принтом. З першими стильно буде виглядати біла футболка та піджак чоловічого крою, а з другими - светр в тон одного з елементів принта.

Більш досвідчені модниці можуть піти ще далі і комбінувати бойфренди з взуттям в чоловічому стилі, наприклад, з броги. Важливе комплексне поєднання речей. Дуже добре, якщо броги будуть виконані в чорному кольорі, а не коричневому або пастельному. Носити їх варто з підкреслено жіночними кольорами (рожевий, персиковий), фасонами (блузи з глибоким декольте) і принтами (квітковий малюнок або горох). 

Для теплої погоди підійдуть витончені чорні босоніжки на підборах або замшеві балетки із загостреним носком. У такому комплекті стильно виглядатимуть жакет або топ складного і навіть вигадливого крою в клітинку.

Поєднуються з бойфрендами і кросівки, і взуття в спортивному стилі. Але знову ж таки, важливо не втратити сексуальність в такому вбранні. 

Источник: nashamama.com

Новости портала «Весь Харьков»