19.08.2019 10:28
Просмотров: 1221

63 тисячі клієнтів сегмента МСБ підключились до CorpLight від Ощадбанку

63 тисячі клієнтів сегмента МСБ підключились до CorpLight від Ощадбанку

Восени 2017 року Ощадбанк запровадив для клієнтів сегмента мікро-, малого та середнього бізнесу нову систему дистанційного обслуговування CorpLight. Її було розроблено з використанням сучасних технологій. Система відповідає всім потребам клієнтів.

До CorpLight вже підключились більш як 63 000 клієнтів, і щомісяця цей показник зростає в середньому ще на 2800 клієнтів. Цікаво, що найбільша клієнтська активність за здійсненими операціями спостерігається у Львівській області. Не менш активні клієнти у Волинській, Тернопільській, Чернівецькій, Кіровоградській, Одеській та Житомирській областях. І це в той час як центром клієнтської бізнес-активності зазвичай вважається столиця.

За результатами роботи в поточному році 31% всіх клієнтських платежів було здійснено в новій системі CorpLight, що майже на 17% більше ніж за аналогічний період минулого року.

Система дистанційного обслуговування поточних рахунків Corplight дає клієнту можливість керувати своєю операційною діяльністю в режимі 24/7 в будь-якій точці світу.

За кількістю реалізованих функцій система CorpLight в  ТОП-3 серед банків України. На сьогодні система CorpLight включає в себе 42 функції. Основні:

- Перегляд та управління рахунками;
- Можливість формування виписок у різноманітних форматах;
- Здійснення платежів у національній та іноземних валютах (зокрема здійснення операцій купівлі/продажу/обміну іноземних валют, swift-платежі);
- Можливість надання підтверджувальних документів по здійснених операціях;
- Перегляд та здійснення операцій за наявними депозитними та кредитними договорами (поповнення/погашення);
- Можливість формування регулярних платежів;
- Робота з зарплатними відомостями (формування відомостей, здійснення платежів);
- Замовлення банківських послуг;
- Можливість самостійного підключення користувачів для перегляду.

Систему CorpLight також представлено як мобільний додаток для смартфонів з операційними системами IOS (iPhone) та Android. 
Вас зацікавив CorpLight від Ощаду? Клікайте тут або відвідайте сайт Ощадбанку (розділ «Малий та середній бізнес», «Увійти до CorpLight») та ознайомтесь із можливостями системи*.

*Для ознайомлення з системою CorpLight необхідно перейти на демо-версію, клікнувши відповідне меню ліворуч у верхньому куті.

Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011р
Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович