14.06.2021 07:36
Просмотров: 683

“Антонов” став найефективнішим державним закупівельником у травні за версією Prozorro

“Антонов” став найефективнішим державним закупівельником у травні за версією Prozorro

Державне підприємство “Антонов”, яке входить до складу Укроборонпрому, очолило рейтинг найефективніших державних закупівельників у травні за версією системи Prozorro.

“Антонов” у березні оголосив закупівлю спецодягу трьома лотами: робочі куртки, халати та костюми. Очікуваний бюджет закупівлі склав 2 мільйони 600 тисяч гривень. За перемогу в одному з лотів змагалося 28 постачальників, у двох інших – по 25. Завдяки прозорій конкуренції на торгах “Антонову” вдалося зекономити понад один мільйон гривень. Про це свідчать укладені у травні цього року договори з учасниками тендера, які запропонували найнижчу ціну за товар.

“Державне підприємство “Антонов” провело зразкову закупівлю, забезпечивши максимальну кількість учасників на торгах, максимальну економію коштів та отримавши товар чудової якості. До речі, підприємство, обравши переможцями постачальників із найнижчою ціною, пересвідчилось у якості товару, запросивши відповідні зразки спецодягу. Таким чином, у “Антонова” з'явилася можливість спрямувати заощаджені кошти на інші потреби підприємства. Я вітаю колег з “Антонова” із ефективно проведеним тендером та маю сподівання, що такі результати будуть досяжні і за іншими напрямками. Зрештою, Концерн у рамках трансформації наразі активно впроваджує категорійний менеджмент на підприємствах, який і дасть змогу проводити закупівлі ще ефективніше”, – зазначив в.о. директора із закупівель Роман Аврамов.

Нагадаємо, що з 1 січня 2020 року всі підприємства – учасники Укроборонпрому перейшли на систему Prozorro, попри те, що Закон України “Про публічні закупівлі” не поширюється на них. Раніше усі закупівлі відбувалися на закритому майданчику – тільки зареєстровані на ньому постачальники могли взяти участь у тендерах.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович