14.08.2018 09:28
Просмотров: 945

Apple Pay стає доступним держателям карток Ощадбанку

Apple Pay стає доступним держателям карток Ощадбанку Легкий, захищений та індивідуальний платіжний інструмент

Серпнь 2018 року – Віднині держателі карток Mastercard та Visa від Ощадбанку отримали можливість користуватись Apple Pay – легким и захищеним платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість та зручність.

В основі Apple Pay лежать безпека та конфіденційність. Якщо ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні у пристрої, ні на серверах Apple. Натомість присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який зашифровується і в захищеному режимі зберігається в мікрочипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Авторизація кожної транзакції відбувається завдяки генеруванню унікального одноразового динамічного захисного коду.
Apple Pay дуже просто налаштувати: платіжну картку від Ощадбанку можна додати через мобільний додаток «Ощад 24/7»  або Wallet. Важливо, що користувачі й надалі матимуть змогу отримувати повний перелік нагород та бонусів при користуванні кредитними або дебетовими картками. У магазинах розраховуватись за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і пізніших моделей, а також з Apple Watch.

Apple Pay сприяє легкому здійсненню онлайн-покупок у додатках і на веб-сайтах за допомогою Touch ID або подвійного кліка бокової кнопки, а також погляду на iPhone X для підтвердження операції через Face ID. Завдяки Apple Pay більше немає необхідності вручну заповнювати довгі реєстраційні форми з контактними даними або повторно вказувати дані про доставку та виставлення рахунку. При оплаті покупок у додатках або в Safari Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, а також на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і новіших моделях. Ви також можете користуватись Apple Pay в браузері Safari на будь-якому пристрої Mac не старше 2012 року випуску зі встановленою системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або новішої моделі, або ж безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Детальніше про Ощадбанк – на https://www.oschadbank.ua/ua/
Детальніше як налаштувати Apple Pay – на https://www.oschadbank.ua/apple-pay/
Ліцензия НБУ № 148 от 05.10.2011 г
Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович