29.06.2019 08:22
Просмотров: 1176

Авіазавод “Антонов” набирає нових спеціалістів

Авіазавод “Антонов” набирає нових спеціалістів

Станом на сьогодні, ДП “Антонов” потрібні працівники, тут налічується 97 актуальних вакансій — серед них інженер-конструктор, інженер-технолог, прибиральник службових приміщень, енергетик, слюсар-ремонтник та інші.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на Крила.

Про це повідомили директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич і віце-президент з виробництва державного підприємства “Антонов” Віталій Читак в ході зустрічі з журналістами на території ДП “Антонов”.

Представники ЗМІ мали можливість відвідати складальний цех найбільшого у світі серійного транспортного літака АН-124 “Руслан”, лабораторію випробувань на міцність, побачити тренажер-капсулу, фюзеляж другого екземпляра літака Ан-225 “Мрія-2” та інші.

Також представникам ЗМІ розповіли про історію та діяльність підприємства, а також про потрібні професії на підприємстві.

“На підприємстві працюють представники понад 200 професій та спеціальностей, повний штат конструкторів і вчених, що діють в 35 наукових напрямках, в тому числі таких рідкісних, як аеродинаміка і міцність літальних апаратів, механіка, гідравліка, теплотехніка, авіоніка, матеріалознавство”, – повідомив віце-президент з виробництва Читак.

Зі свого боку директор Київського міського центру зайнятості Білич зазначив, що службою зайнятості здійснюється постійна робота з вивчення кадрових потреб роботодавців, в тому числі, і в такій інноваційній галузі, як авіабудування, і надається допомога в укомплектуванні підприємств цієї сфери кваліфікованим персоналом.

На сьогодні “ДП “Антонов” має потребу в працівниках різних професій. Сьогодні на підприємстві нестача працівників робітничих та інженерно-технічних спеціальностей, а саме: електромонтер; електромонтер охоронно-пожежної сигналізації; Клеєвар; клеїльник гумових, полімерних деталей та виробів; комірник; майстер; майстер по ремонту обладнання; модельник аерогідродинамічних моделей з неметаллів; наладчик контрольно-вимірювальних приладів і автоматики, а також інші”, – зазначив Білич.

Директор КМЦЗ вважає, що підвищення в суспільстві престижу робітничих професій є найважливішим завданням для роботодавців та служби зайнятості, і це цілком реальна перспектива в умовах їх тісної співпраці.

“З цією метою фахівці Київського міського центру зайнятості систематично проводять підбір працівників шляхом проведення ярмарків вакансій, Дня відкритих дверей на підприємствах та інших інформаційних заходів”, – розповів Білич.

У лютому цього року Кабмін затвердив фінансовий план ДП “Антонов” на 2019 рік. Згідно з документом в поточному році ДП “Антонов” планує отримати близько 6,1 млрд грн чистого доходу від реалізації продукції, з яких 5,9 млрд грн — на зовнішніх ринках і 200 млн грн — в Україні. Також планується у 2019 році продовжити реалізацію програми імпортозаміщення (заміни російських комплектуючих на українські аналоги та комплектуючі з Канади, Китаю і США) і відновити серію випуску літаків Ан-148, АН-158, АН-178.

Крім цього, фінплан ДП “Антонов” передбачає збільшення чистого доходу від реалізації продукції на 21% в порівнянні з 2018 роком. Підприємство також планує у 2019 році підвищити зарплати на підприємстві. Середня зарплата збільшиться до 15,7 тис. грн, тобто на 57% в порівнянні з 2018 роком

Источник: uprom.info

Автор: Владислав Христофоров, редактор Національного промислового порталу

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    939
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович