13.10.2020 10:08
Просмотров: 818

Дмитро Сенниченко підписав з польською PGNiG угоду про вивчення можливостей щодо інвестування в українські об’єкти приватизації

Дмитро Сенниченко підписав з польською PGNiG угоду про вивчення можливостей щодо інвестування в українські об’єкти приватизації

Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко та Президент польської державної компанії PGNiG Ежи Квецинський, у присутності Президента України Володимира Зеленського та Президента Республіки Польща Анджея Дуди, підписали Угоду про вивчення можливостей щодо інвестування в українські об’єкти приватизації.

Підписання зазначеного документу відкриває можливості одній з найбільших компаній Польщі до вивчення інформації про об’єкти для інвестування через прозору приватизацію.

«Таку безпрецедентну відкритість, прозорість приватизаційного процесу, та рівні умови участі ми гарантуємо кожному потенційному інвестору – внутрішньому та іноземному», – заявив Голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко.

Підписання угоди стало можливим завдяки проведеним у вересні цього року перемовинам між Головою Фонду держмайна Дмитром Сенниченком та офіційним представником PGNiG в Україні Іренеушом Дереком, під час яких пан Дерек поінформував про плани PGNiG інвестувати в енергетичний сектор України.

Входження на український енергетичний ринок однієї з великих європейських компаній – є позитивним індикативом для іноземного бізнесу загалом про інвестиційну привабливість України.

Довідково: PGNiG – це одна з найбільших компаній Польщі, з ринковою капіталізацією близько 7 млрд євро, яка займається розвідкою та видобутком природного газу та сирої нафти у Європі та Африці. PGNiG також активно працює у сфері імпорту, зберігання, продажу і розподілу газу та рідкого палива, а також виробництва тепла та електроенергії.

Источник: spfu.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович