05.04.2021 09:40
Просмотров: 637

Google, Facebook та інші техногіганти повертають робітників в офіси

Google, Facebook та інші техногіганти повертають робітників в офіси

Схоже, США розпочала якісну боротьбу з пандемією і працівники готові повертатись до нормального життя. Великі технологічні компанії вирішили призупиняти практику віддаленої роботи та поступово повертають співробітників в офіси.

Зокрема, корпорація Google вже починає відкривати офіси і планує завершити процес до кінця літа. З осені співробітники повинні ходити в офіси хоча б три дні на тиждень. Якщо ж робітник хоче працювати віддалено довше ніж 14 днів. То на це йому знадобиться спеціальний дозвіл.

При цьому в Google запевняють, що співробітники зможуть залишитися працювати віддалено навіть місяць, але повинні пояснити таку необхідність.

Хто ще згортає віддалену роботу

В Amazon почнуть повертати співробітників в офіси влітку. Компанія каже, що велика частина людей повернеться в офіси вже до осені.

Наша мета – повернутися до офісної моделі роботи. Впевнені, що в колективі створювати і вчитися ефективніше, – йдеться в заяві компанії.

Раніше у Facebook говорили, що готові забезпечити віддалену роботу співробітникам назавжди. Але вже зараз планують до 10% людей в офіси. До осені 2021 половина офісного простору має бути зайнята. Решта зможуть і далі працювати віддалено.

У Microsoft почали частково повертати співробітників в офіси ще з 29 березня. Компанія каже, що збереже формат можливості працювати з дому частково, але лише на деякий час.

Чому працівників повертають

Причина є очевидною. У США вакцинація йде дуже високими темпами. Зараз в країні вакцинують по мільйону осіб щодня, а вакцини довели свою ефективність. Очікується, що до середини літа у США вакцинують 200 мільйонів людей, тому технологічні гіганти хочуть повернути людей в офіси до осені.

Источник: internetua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович