30.09.2020 07:38
Просмотров: 813

Група Нафтогаз у жовтні зберегла ціни газу для збутових компаній і населення на вересневому рівні

Група Нафтогаз у жовтні зберегла ціни газу для збутових компаній і населення на вересневому рівні

У жовтні ринкові фактори дозволили Групі Нафтогаз зробити спеціальну пропозицію своїм клієнтам і зберегти ціни газу на рівні вересня. В наступні місяці Нафтогаз продовжить формувати ціни, спираючись на ринкові індикатори, а українські домогосподарства зможуть в повній мірі скористатися перевагами цінової конкуренції після відкриття роздрібного газового ринку.

Цінові пропозиції в жовтні залишаться незмінними як для оптових покупців (трейдерів, газзбутів) ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», так і для для побутових клієнтів ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

Таким чином, ГК «Нафтогаз Трейдинг» у жовтні постачатиме газ оптовим споживачам, що вже уклали договори, за ціною вересневого ресурсу. Для роздрібних клієнтів ГК «Нафтогаз України» зберігаються вересневі ціни — «Місячний» (4,7 грн/куб. м з ПДВ, без вартості доставки (розподілу) та «Річний» (5,24 грн/куб. м з ПДВ, без вартості доставки (розподілу).

«Від початку відкриття ринку газу для населення група Нафтогаз декларувала, що буде пропонувати своїм клієнтам конкурентні ціни. Цінова конкуренція — дуже поширений в європейських країнах інструмент. І ми свідомо використовуємо його для нарощення клієнтського портфелю в жовтні, коли бачимо сприятливі комерційні фактори: міжсезоння, значні запаси газу в підземних сховищах, невисоке споживання ресурсу. Порівняно з іншими постачальниками наша цінова пропозиція на жовтень є конкурентною і привабливою, ми розглядаємо її як інвестицію в розвиток нашої клієнтської бази», — пояснив Віллем Коппульс, директор дивізіону «Нафтогаз Комерція».

Департамент з інтегрованих комунікацій НАК «Нафтогаз України»

Источник: naftogaz.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

04.01.2024 07:39    256
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович