22.02.2019 11:00
Просмотров: 921

IDEX-2019: модернізація систем ППО Єгипту та налагодження співпраці з ОАЕ

IDEX-2019: модернізація систем ППО Єгипту та налагодження співпраці з ОАЕ

Підприємства ДК "Укроборонпром" готові провести модернізацію системи ППО Республіки Єгипет. Домовленість про це була досягнута під час зустрічі Генерального директора Концерну Павла Букіна та віце-президента та директора з виробництва єгипетської The National Organization for Military Production (NOMP) Хасана Ахмеда Абд Ельмагіїда. Зустріч відбулась під час Міжнародної виставки і конференції із захисту IDEX-2019, яка відкрилася 17 лютого у місті Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати).

У відповідності до домовленості, українська сторона надасть пропозиції з модернізації зенітно-ракетних комплексів та інших засобів ППО, що стоять на озброєнні Збройних сил Єгипту. Комплексна модернізація може включати повну заміну застарілої елементної бази на сучасні твердотільні елементи. Разом із модернізацією зенітних ракет, це дозволить у рази підвищити дальність виявлення цілей та їх знищення.

Також під час зустрічі були обговорені перспективи співробітництва у боєприпасній сфері. Наразі сторонами розглядається проект щодо налагодження спільного виробництва високоточних та звичайних боєприпасів для артилерійських систем різного калібру.

На IDEX-2019 також відбулась зустріч із командувачем Сухопутних військ Об’єднаних Арабських Еміратів генерал-майором М.С. Аль-Амері. Сторони обговорили перспективи поставки високоточного озброєння для потреб Збройних сил ОАЕ.

Нагадаємо, що на міжнародній виставці IDEX-2019, був представлений результат співробітництва підприємств ДК "Укроборонпром" та компанії з ОАЕ Calidus LLC – бронетранспортер "Al-Wahash" з бойовим модулем БМ-3М "Штурм". Водночас, ДГЗІФ "Укрінмаш", що входить до складу ДК "Укроборонпром", Saudi Advanced Technologies (SAT), Saudi Specialized Product Company (WAHAJ) підписали Меморандум про взаєморозуміння з метою співпраці у Королівстві Саудівська Аравія, Україні та інших країнах.

Зазначимо, що IDEX є однією з найбільших міжнародних виставок з оборони, яка демонструє новітні технології в усіх секторах сухопутної, морської та протиповітряної оборони. Це унікальна платформа для встановлення та зміцнення відносин з урядовими установами, підприємствами та збройними силами в усьому світі.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович