04.02.2019 08:21
Просмотров: 1389

Житловий комплекс у Києві друкуватимуть на 3D принтері

Житловий комплекс у Києві друкуватимуть на 3D принтері

Китайський девелопер Nanjing China Development, який в Китаї будує цілі міста, побудує в Києві житловий комплекс економ-класу. Розташовуватися він буде біля станції метро Почайна – на місці колишньої промзони. Це перший житловий об’єкт в районі цієї станції метро і складатися він буде з 8 житлових будинків висотою 6-24 поверхів.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на probud.expert.

З маркетингової точки зору тут просто сила-силенна переваг. Починаючи від назви ЖК – Pochayna Town, що як би має нам говорити про те, що це справжнісінький Чайна Таун в Києві. Зовнішній вигляд комплексу буде говорити про те саме. Забудовник обіцяє «затишний житловий комплекс», але, знаючи цю місцевість, про затишок особливо говорити не доводиться.

І ось головна фішка проекту – це буде перший житловий комплекс в Україні, надрукований на 3D-принтері. Зокрема, надрукувати планують окремі фасадні деталі будинків, внутрішні перекриття, а також повністю весь критий паркінг.

Девелоперу має допомогти такий світовий лідер галузі як WinSun. Завдяки об’ємному друку, економія на будматеріалах складе 30-60%, а робочого часу 50-70%! Коштувати будівництво завдяки такій технології буде на 50-80% менше, а тому можемо розраховувати на невисокі ціни квадратного метра.

Інформацію про новий комплекс вже можна знайти як на сайті забудовника, так і на сторінці у Фейсбук. Єдине – можна спрогнозувати рівень комфорту даного комплексу в контексті метро Почайна і навколишнього району.

«Пташиний ринок», що лякає своїм виглядом, насичений рух поїздів – як вантажних, так і пасажирських, величезна промзона навколо, ринок, транспортний вузол і буквально 10 хвилин до центру. Поряд із цим тут розташувався гіпермаркет «Розетка», через дорогу Ашан, а також величезні гіпермаркети по проспекту Степана Бандери. До того ж, перспектива подальшої забудови й розвитку даного району, що важливо, коли мова йде про інвестиції.

У будь-якому випадку, майбутнім інвесторам ще належить відповісти на питання – а чи захочу я тут жити й чи зможу здавати цю квартиру комусь?

Источник: uprom.info

Автор: Євген Гура, працівник транспорту. Редактор Національного промислового порталу.

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    939
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович