16.09.2020 09:32
Просмотров: 2447

Картка для підлітків «ЛАЙК’Ю»: ідеально, коли у дитини картка нормальна

Картка для підлітків «ЛАЙК’Ю»: ідеально, коли у дитини картка нормальна

Ощад і Mastercard презентують банківську картку «ЛАЙК’Ю» для підлітків. Місія цієї картки – допомогти батькам навчити своїх дітей бути з фінансами «на ти». Амбасадорами нової картки стали Надя Дорофєєва та Позитив – учасники гурту «Время и Стекло». Рекламну кампанію створено креативною агенцією MOZGI Ideas, яка є частиною MOZGI GROUP.

Фінансове життя дитини починається з кишенькових грошей, які дають батьки. А скинути кишенькові на картку – сучасніше, аніж відраховувати папірці. «ЛАЙК’Ю» – звичайна «доросла» картка Mastercard із безконтактним чипом та ім’ям дитини на ній. Функціонал картки повністю такий самий, як і у батьків, тільки без кредиту. Розраховуватись «ЛАЙК’Ю» можна і в Україні, і за кордоном, і в Інтернеті.

Чого саме підліток зможе навчитись з карткою «ЛАЙК’Ю»:

-  Зрозуміє, як самостійно керувати грошима. Спочатку кишеньковими, а потім і власними.

-  Відслідковуватиме свої витрати, адже кожну оплату карткою можна буде побачити у власному акаунті підлітка в онлайн-банкінгу.

-  Відчує, що зберігати кошти настільки ж круто, як і витрачати їх – дитина зможе відкрити «Мобільні заощадження» під 7% річних.

-  Зможе самостійно оплачувати свої рахунки. Наприклад, поповнювати мобільний.

-  Додасть картку до Apple Pay чи Google Pay та буде розраховуватись смартфоном.

До речі, «ЛАЙК’Ю» важко загубити чи не помітити в сумці чи рюкзаку, адже вона буквально сяє завдяки своєму неоновому кольору.

Сімейні стосунки без готівки сподобаються батькам. Перерахувати підлітку кошти на картку безпечніше, ніж дати готівку. Крім того, якщо кошти необхідні терміново, їх завжди можна вислати за 3 хвилини, і не має значення, на якій ви відстані від своєї дитини. І, звісно, всі оплати карткою можна буде побачити також в акаунті онлайн-банкінгу батьків, адже технічно «ЛАЙК’Ю» – це додаткова картка до картки дорослого.

Замовити картку для дитини від 6 років можна онлайн через чат-боти на сайті Ощаду, в Telegram (@Oschadbot), Messenger (m.me/Oschadbot) або в найближчому відділенні Ощаду.

«Люди майбутнього не знатимуть що таке готівка, тож саме час привчати дітей до розрахунків картками. Навколо картки «ЛАЙК’Ю» створено цілу екосистему комунікацій – все, аби дитина навчилась розбиратись у власних фінансах та ще й батьків навчила», – зазначив Володимир Москаленко, директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

«Технології є основою повсякденного життя покоління Z, яке очікує, що усі процеси мають бути швидкими, технологічними та безпечними. І звичайно ж, це стосується фінансових послуг та розрахунків. Формування корисної фінансової звички починається саме з отримання банківської картки, і тому запуск «ЛАЙК’Ю» є важливим проектом з точки зору підвищення фінансової грамотності. Ми переконані: такі проекти не просто підтримують фінансові потреби підлітків, але й допомагають створити для них максимально безпечне середовище у цифрову епоху», – підкреслила Анна Онищенко, віце-президент по роботі з клієнтами Mastercard в Україні.

Більше про платіжну картку «ЛАЙК’Ю» можна дізнатись на сторінці oschadbank.ua/likeyou

Картка для підлітків «ЛАЙК’Ю»: ідеально, коли у дитини картка нормальна

Ліцензія НБУ №148 від 05.10.2011 р.
Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович