19.07.2019 09:30
Просмотров: 859

Мережа POS-терміналів Ощадбанку перевищила 50 тисяч

Мережа POS-терміналів Ощадбанку перевищила 50 тисяч З початку 2019 року кількість POS-терміналів Ощадбанку в торговельній мережі зросла більш ніж на 10%, або на 5 тисяч одиниць і на кінець червня перевищила 50 тисяч. Щодня через термінальну мережу банку здійснюється понад півтора мільйона оплат. Частка банку, що посідає друге місце на ринку еквайрингу, збільшилась до 16,5%. Ощадбанк надає еквайрингові послуги більш ніж 20 тисячам підприємств, забезпечує комфортні безготівкові розрахунки на найбільших музичних, спортивних та бізнес-подіях країни.

«Ми прагнемо охопити cashless якомога більше сфер, щоб українці мали можливість зручно та швидко розраховуватись карткою або смартфоном будь-де: у транспорті, на фестивалях, ярмарках, футбольних матчах, концертах open air. Маємо унікальний досвід з організації масштабних проектів. Працюємо не лише над розширенням термінальної мережі, а й над функціоналом POS-терміналів. До стандартного набору основних функцій, таких як оплата, повернення, скасування трансакції, додали поповнення мобільних телефонів, чайові, розстрочку, покупку товару одночасно з видачею готівки. Це вагомі конкурентні переваги», - зазначила Наталія Войтович, заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

Транспорт:

Ощадбанк забезпечує проведення безготівкової оплати проїзду на понад 1,3 тис. мобільних та стаціонарних валідаторах у 9 містах країни. У 2019 році до Києва, Мукачева, Львова, Житомира та Тернополя долучились Чернігів, Чернівці, Івано-Франківськ та Краматорськ. 

Фестивалі:

З початку 2019 року Ощадбанк забезпечив і продовжує забезпечувати інфраструктуру для безготівкових оплат на 8 фестивалях, серед яких найбільший зимовий захід країни «Зимова країна» на ВДНГ, «Kyiv Wine 2019», гастрофестиваль «Ulichnaya Eda» та музичні фестивалі «Білі ночі» на території Арт-Заводу «Платформа» у Києві, фестиваль відеоблогерів та їх фанів «VIDEOZHARA», де Ощадбанк навчав молодь безконтактним розрахункам – гості мали можливість отримати prepaid-картку та навчитись оплачувати нею покупки в один дотик.

9 – 14 липня відбудеться найбільший музичний фестиваль Atlas Weekend – 2019, де Ощадбанк другий рік поспіль виступає єдиним банком-партнером та забезпечує інфраструктуру для безготівкових розрахунків. Традиційно Atlas Weekend – територія без готівки.

Смартфон-термінал

Вперше в Україні Visa та Ощадбанк запустили пілотний проект інноваційної технології  для приймання безконтактних платежів на смартфонах Tap to Phone.

Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011р
Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович