26.09.2021 10:18
Просмотров: 804

Місія здійсненна. Ілон Маск запустить в космос Тома Круза

Місія здійсненна. Ілон Маск запустить в космос Тома Круза

Голлівудська зірка Том Круз отримав можливість особисто поговорити з аматорським екіпажем SpaceX.

Згідно Fox News, представники першого приватного чартерного рейсу SpaceX повідомили в п’ятницю про дзвінок Круза. Розмова між актором і космічними туристами, як і весь триденний політ, був приватним, тому подробиць не розголошують.

«Маверік, ти можеш бути нашим відомим в будь-який час», – йдеться в оголошенні в Twitter-стрічці рейсу.

Нагадаємо, Круз зіграв пілота ВМС Піта «Маверіка» Мітчелла в фільмі 1986 року «Кращий стрілець». У наступному році вийде продовження фільму. Реліз картини вже представлений.

У минулому році НАСА підтвердило, що веде переговори з Крузом про відвідування Міжнародної космічної станції для зйомок. SpaceX забезпечив підліт. З чуток, ідея зняти художній кіно в космосі прийшла Ілону Маску, главі корпорації SpaceX. На головну роль він запросив Тома Круза – той відповів згодою.

Потім до реалізації проекту залучили НАСА (NASA). Планується, що нова кінокартина буде знята в стилі екшен, частина її зйомок пройде на борту Міжнародної космічної станції. Це не перший фільм, який буде зніматися на МКС, проте раніше в космічному просторі знімали хіба що документальні проекти.

Про що буде фільм – поки не розголошується, але є впевненість що ця місія буде здійсненна.

Згідно Fox News, до цієї повністю аматорської команди відносно небагато астронавти НАСА злітали так високо. Найостаннішими були астронавти, які працювали на космічному телескопі Хаббл під час декількох польотів в 1990-х і 2000-х роках.

Крім переговорної з Крузом, чотири пасажири капсули поговорили під час польоту з маленькими пацієнтами лікарні. Один з членів екіпажу – Хейлі Арсеної, яка пережила рак в дитинстві, поговорила з орбіти з пацієнтами тієї самої лікарні, в якій їй врятували життя майже 20 років тому.

Місія здійсненна. Ілон Маск запустить в космос Тома Круза

Источник: internetua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович