24.12.2019 10:43
Просмотров: 1261

На Житомирщині запустили лінію з виробництва соків та смузі з гарбузів

На Житомирщині запустили лінію з виробництва соків та смузі з гарбузів

На Житомирщині запущена лінія з виробництва органічних соків з гарбузів під торговою маркою “Спориш”. У якості сировини використовують гарбузи, вирощені місцевими фермерами.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на “Інфоіндустрія”.

Наразі на підприємстві триває установка нового обладнання, за допомогою якого можна буде збільшити потужність з 1000 до 2000-3000 л гарбузового соку на добу. На лінії встановлено вітчизняне обладнання від харківського виробника.

Уклали договір з одним господарством, де вирощується спеціальний сорт гарбузи – гарбуз-диня, він солодкий і яскравого кольору. Якщо середня норма допуску нітратів у гарбузах становить – до 200 мг/кг, то у нашій сировині – 18 мг/кг. Перевіряємо вхідну сировину і готову продукцію. Фактично кожну партію, — розповіла комерційний директор виробництва Людмила Денисюк.

Продукція під ТМ „Спориш” представлена в магазинах здорового харчування та органічної їжі в Києві. Поки що обсяги виробництва не дозволяють на великі торгівельні мережі. Асортимент продукції складається з 12 видів соку з гарбузів, у томі числі з іншими овочами та фруктами.

Пастеризований сік розливається при 95 градусах Цельсія в скляні пляшки. Також ТМ „Спориш” виробляє напої із шипшини.

Источник: uprom.info

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    917
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович