01.06.2020 07:53
Просмотров: 1338

На стратегічному заводі «Зоря» – «Машпроект» почалися скорочення

На стратегічному заводі «Зоря» – «Машпроект» почалися скорочення

«Зоря» – «Машпроект» скасовує управління матеріально-технічного забезпечення.

На ДП «Зоря» – «Машпроект» реорганізовується служба закупівель, при якій ліквідується управління матеріально-технічного забезпечення. Для постачання підприємства, створені три спеціалізовані групи закупівель.

«Більшість працівників ліквідованого підрозділу отримали нові посади, але, на жаль, не всі. Це пов’язано з низьким завантаженням підрозділи протягом останніх кількох років», – констатували в пресцентрі підприємства.

– Оптимізація і спрощення адміністративних процесів повинні допомогти зосередити ресурси на утриманні ключових фахівців турбінобудування, яких наше підприємство продовжує втрачати через низькі зарплати.

Реорганізація набере чинності після закінчення карантину і всі працівники, які втратять роботу, отримають гарантовані законом компенсації. Крім того, служба управління персоналом готує спеціальну програму підтримки в пошуку нового місця роботи тим, кому це буде необхідно, — повідомляє ДП «Зоря» – «Машпроект».

А ось співробітники «Зорі», які підпадають під скорочення, заявляють, що причини в новому керівництві підприємства.

«Я працівник УМТО ДП НВКГ “ЗОРЯ”- “МАШПРОЕКТ” з зарплатою 7500.00 грн. Я, відповідно до цього наказу, потрапляю під скорочення. Новоприбулі нові керівники з окладом 100 000.00 і більше влаштували масові звільнення, замість того щоб зайнятися пошуком нових можливостей для збільшення продажів, створенням нових робочих місць. Нові люди, які прибули в березні з ТОВ “Дельта Вілмар СНД”, перетягують з цієї компанії своїх колишніх співробітників… …Нове призначення на ДП НВКГ “ЗОРЯ” – “МАШПРОЕКТ” змінило життя 66 осіб, а це 66 сімей, у яких по двоє дітей, у яких діти — інваліди, у яких старенькі батьки, нарешті просто самотні люди, для яких Завод — це сім’я!», – написала Олена Дитинко.

Источник: uprom.info

Автор: Волошин Павло

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович