03.09.2020 08:22
Просмотров: 922

Нафтогаз допоможе місцевій громаді в Єгипті у пошуках прісної води

Нафтогаз допоможе місцевій громаді в Єгипті у пошуках прісної води

Філія дочірнього підприємства НАК «Нафтогаз України» в Арабській республіці Єгипет (Branch of Naftogaz Overseas Petroleum Co. in A.R.E.), надасть місцевій громаді, що проживає в районі міста Асьют, геологічні дані, які допоможуть у пошуках підземних джерел прісної води.

«Підприємства Групи Нафтогаз намагаються максимально допомагати громадам, на території яких працюють. Так, впродовж 2019 року Укргазвидобування спрямувало понад 5,3 млн грн на соціальні проекти та благодійну допомогу у Львівській, Харківській, Полтавській, Сумській, Івано-Франківській та Чернігівській областях України. Як відомо, в Єгипті існують великі складнощі з пошуком джерел питної води. А оскільки наша філія в будь-якому випадку вивчає геологію місцевості, ми з радістю відгукнулися на прохання місцевої громади поділитися інформацією та допомогти місцевим мешканцям. Ми дотримуємося високого рівня соціальної та екологічної відповідальності незалежно від того, де ведемо розвідку та видобуток», — відзначив Сергій Перелома, перший заступник голови правління Нафтогазу.

Він додав, що Нафтогаз і надалі співпрацюватиме з місцевими громадами для сталого розвитку регіонів, де Група здійснює свою діяльність.

Нагадаємо, для ефективного розвитку активів Групи Нафтогаз у Єгипті планується прискорити зростання видобутку вуглеводнів на концесійній ділянці Alam El Shawish East Western Desert, а також пришвидшити реалізацію основних інфраструктурних проектів. Про це йшлося під час щорічних зборів акціонерів Petrosannan Company — спільної компанії-оператора НАК «Нафтогаз України» і Egyptian General Petroleum Corporation (EGPC), у м. Каїр, Арабська Республіка Єгипет (АРЄ).

Довідково:

Група Нафтогаз реалізує проекти з видобутку вуглеводнів на території Alam Еl Shawish East у Західній пустелі та територіях South Wadi El Mahareeth та Wadi El Mahareeth у Східній пустелі Єгипту. У 2009 році отримано перший промисловий приплив нафти, а в 2014 — природного газу.

Департамент з інтегрованих комунікацій НАК «Нафтогаз України»

Источник: naftogaz.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович