06.03.2018 09:30
Просмотров: 941

Ощадбанк розпочав іпотечне кредитування первинного ринку нерухомості і вже видав два кредити у столичному ЖК «Файна таун»

Ощадбанк розпочав іпотечне кредитування первинного ринку нерухомості і вже видав два кредити у столичному ЖК «Файна таун» Ощадбанк поліпшує умови кредитування на придбання житла та пропонує іпотечні кредити на вигідних умовах у столичному житловому комплексі «Файна таун» (вул. Салютна, 2-б), девелопером якого є KAN Development. Однією з суттєвих переваг програми є спеціальні умови кредитування на перші два роки користування кредитом, згідно з якими розмір процентної ставки істотно зменшено порівняно зі звичайними умовами кредитування на придбання нерухомості на первинному ринку. З моменту старту програми банк видав вже два кредити на придбання житла у ЖК «Файна таун».
«У 2018 році в Ощадбанку заплановано активно нарощувати кредитний портфель та зміцнювати лідерську позицію. Щодо іпотечного кредитування, враховуючи останні тенденції ринку, наша мета – понад 700 млн. грн. приросту, в тому числі за рахунок кредитування на придбання первинної нерухомості. Найближчим часом ми оголосимо про нові спільні проекти в цій сфері», – зазначила  директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.
Ощадбанк займає найбільшу частку ринку іпотечного кредитування – понад 40%.
«Ринок нерухомості має великі перспективи. В минулому році він почав оживати і при стабільній макроекономічній ситуації буде зростати. Ми впевнені, що Ощадбанк завдяки своїм унікальним компетенціям буде банком першого вибору для клієнта, адже ми створюємо всі умови для того, щоб об’єднати покупця та продавця», – прокоментував заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.
«Файна таун» – дружній до людини, технологічний та ергономічний сучасний житловий квартал.
Компанія KAN Development є національним лідером будівельної галузі України. Серед реалізованих проектів: ТРЦ Ocean Plaza, перший в Україні бізнес-центр класу «А+» IQ Business Center, бізнес-центр класу «А» 101 Tower, офісний центр Senator , ЖК Central Park, ЖК Tetris hall, ЖК «Паркове місто», ТРК Arena City, БЦ «Домінант», РК Arena Entertainment, ЖК «Комфорт таун».
Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011р.
Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович