27.05.2020 09:27
Просмотров: 745

Ощадбанк та компанія IngenicoGroup пропонують підприємцям новий POS-термінал із функцією касового РРО

Ощадбанк та компанія IngenicoGroup пропонують підприємцям новий POS-термінал із функцією касового РРО Ощадбанк та компанія IngenicoGroup презентують новий POS-термінал Ingenico APOS A8, який поєднує в собі функції торгового терміналу для приймання платежів та касового апарату з програмним РРО. Термінал Ingenico APOS A8, який працює на операційній системі Android, успішно пройшов тестування в рамках пілотного проекту і готовий для роботи в торговельно-сервісних мережах, аптеках, службах доставки та на інших підприємствах малого та середнього бізнесу.

Переваги POS-терміналу Ingenico APOS A8 для бізнес-клієнтів:

-    можливість інтегрування касового програмного забезпечення та програмного РРО для фіскалізації проведених безготівкових платежів, за готівку та QR-кодами;

-    сканер штрих-кодів;

-    зручне та інтуїтивно зрозуміле меню і бізнес-орієнтований інтерфейс;

-    великий  5,5-дюймовий сенсорний екран, який прискорює процес оформлення замовлення, та потужний процесор для скорочення часу проведення транзакції;

-    безпечна оплата згідно зі всіма міжнародними сертифікатами безпеки платежів, зокрема PCI-PTS 5.x;

-    приймання до оплати магнітних, чипових та безконтактних карток, NFC-гаманців GooglePay, ApplePay, годинників GarminPay тощо.

«Впровадження сучасних платіжних рішень у торговому еквайрингу є одним із пріоритетних напрямів для Ощадбанку. Без сумніву, поєднання зручних форм оплат із фіскальним сервісом та касовим програмним забезпеченням додасть комфорту й технологічності багатьом торговцям. Беручи до уваги зміни до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг, це рішення стає як ніколи актуальним та просто musthave для багатьох торгово-сервісних підприємств. Відтак, із запуском пілотного еквайрингового проекту на терміналі Ingenico APOS A8 Ощадбанк разом із партнерами з Ingenico зробив ще один важливий крок назустріч cashless», — відзначив Володимир Москаленко, директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

Ощадбанк та компанія IngenicoGroup пропонують підприємцям новий POS-термінал із функцією касового РРО

«Сучасні платіжні POS-термінали Ingenico APOS A8 є найпоширенішими банківськими платіжними терміналами на платформі closedAndroid у світі, які зарекомендували себе як надійний помічник для підприємців. Завдяки можливості використання цього POS-терміналу не тільки для приймання оплати платіжними картками, а й як звичайного касового апарату з програмним РРО, а також наявності вбудованого швидкого принтера чеків, оптичного сканера QR-кодів, комунікацій 4G/LTE, WiFi, BT та потужної акумуляторної батареї термінал є ідеальним касовим і платіжним пристроєм для малого і середнього бізнесу, служб доставки та інших видів бізнесу. Ingenico APOS A8 замінює одразу декілька засобів, необхідних для підприємців. Це надійна касова система «все в одному» в компактному мобільному виконанні. Всі можливі способи приймання оплати від покупців за товари та послуги – готівка та безготівка, QR-платежі, мобільне виконання, еквайринг від Ощадбанку – роблять POS-термінал APOS A8 від світового лідера Ingenico зручним помічником для підприємців», –зауважив Олег Жуков, виконавчий директор компаніїIngenicoUkraine.

Про Ощадбанк

Ощадбанк — провідний український банк із найбільш розгалуженою мережею установ. Працює у всіх фінансових секторах, на ринку еквайрингу посідає друге місце в Україні. Партнери Ощадбанку – найбільші вітчизняні та світові бренди: МакДональдз в Україні,  «Ашан», «АТБ», «Еко маркет», EVA, DHL Express Україна. Серед реалізованих cashless-проектів — безготівкові оплати в київському метрополітені, швидкісному трамваї, фунікулері, в транспорті Житомира, Краматорська, Тернополя, Чернігова, в трамваях Львова, автобусах Мукачева, на НСК «Олімпійський», на музичному фестивалі AtlasWeekend, а також можливість використання смартфону як платіжного засобу завдяки платіжним додаткам ApplePay та Google PAY.

Про Ingenico

IngenicoGroup (Euronext: FR0000125346 – ING) формує майбутнє платежів для стійкого та всеосяжного зростання. Будучи світовим лідером у сфері платіжних технологій, ми надаємо торговцям інтелектуальні, надійні та захищені рішення для розширення можливостей торгівлі по всіх каналах, забезпечення спрощення платежів та виконання клієнтських зобов’язань. Ми є надійним та активним партнером світового класу для фінансових установ та підприємств роздрібної торгівлі – від дрібних торговців до найвідоміших глобальних брендів у світі. Наша присутність на світовому ринку є глобальною із понад 8000 співробітників 90 національностей та комерційними представництвами у 170 країнах. Наше міжнародне співтовариство платіжних експертів передбачає еволюцію комерції та способу життя споживачів, щоб забезпечити клієнтам комплексні рішення там, де вони потрібні.

Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011р
Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович