17.12.2018 09:30
Просмотров: 969

Ощадбанк впровадив сервіс «Валютний модуль» у системі дистанційного обслуговування малого та середнього бізнесу

Ощадбанк впровадив сервіс «Валютний модуль» у системі дистанційного обслуговування малого та середнього бізнесу Ощадбанк розширює можливості клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу при користуванні системою дистанційного обслуговування CorpLight. Відтепер підприємцям став доступний новий сервіс «Валютний модуль» для здійснення широкого спектра операцій з іноземними валютами: формування заявок на купівлю/продаж/конвертацію іноземної валюти та робота з платіжними документами, а саме створення, редагування, візування та відправлення їх до банку, використання шаблонів, дублювання документів, перегляд історії та керування правами доступу до платежів в іноземній валюті користувачів без права підпису.

Крім того, в серпні 2018 року Ощадбанк  першим в Україні почав використовувати глобальну технологію SWIFT gpi при здійсненні транскордонних розрахунків. Завдяки цьому міжнародні розрахунки через Ощадбанк стають більш швидкими та прозорими, а додаток gpiTracker дає змогу відстежувати міжнародні платежі в режимі онлайн. 18 листопада банк приєднався до нової послуги gCOV у рамках SWIFT gpi, в якій перекази відправляються за технологією з покриттям, що дає можливість уникати списання додаткових комісій банками-кореспондентами при здійсненні транскордонних розрахунків у системі SWIFT та забезпечує збереження інформації про платіж до кінцевого отримувача. Ощадбанк підтримує зв’язки з понад 170 банками світу для здійснення  міжнародних переказів методом з покриттям.

CorpLight – система дистанційного обслуговування клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку, що надає їм можливість цілодобово управляти рахунками, в тому числі за допомогою мобільного додатку.
Ліцензия НБУ № 148 от 05.10.2011 г.
 Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович