18.05.2019 11:54
Просмотров: 993

Павло Букін: венесуельські санкції США проти РФ відкривають Україні ринок озброєнь Південної Америки

Павло Букін: венесуельські санкції США проти РФ відкривають Україні ринок озброєнь Південної Америки

Україна має унікальний шанс закріпитися на ринку озброєнь і військових технологій Південної Америки. Запровадження санкцій США проти РФ за втручання у конфлікт у Венесуелі змушує країни регіону шукати альтернативу російським виробникам. Адже наразі санкції ускладнили можливості оплати рахунків за продукцію і послуги російського ОПК.

На цьому наголосив Генеральний директор ДК "Укроборонпром" Павло Букін, коментуючи участь підприємств Концерну у VII Міжнародній виставці оборонних технологій, озброєння та запобігання стихійним лихам "SITDEF 2019", що відкрилася у столиці Республіки Перу – Лімі 16 травня 2019 року.

Він підкреслив, що Україна здатна запропонувати техніку і оборонні технології в авіаційній, бронетанковій та артилерійській сферах. Букін зауважив, що наша країна, зокрема, готова забезпечити комплексну модернізацію транспортних літаків Ан-32, які перебувають на озброєнні ВПС Республіки Перу, парку гелікоптерів сімейства "Мі", артилерійських систем та інших озброєнь.

На думку Букіна, українські озброєння і послуги з ремонту й модернізації максимально адаптовані до потреб країн регіону, зокрема Колумбії, Бразилії, Мексики та інших країн, традиційно орієнтованих на продукцію ОПК, що виготовляється підприємствами на території колишнього СРСР.

Довідково:

ДП ДГЗІФ "Укрінмаш", яке входить до складу ДК "Укроборонпром", представляє розробки та досягнення ОПК України на VII Міжнародній виставці оборонних технологій, озброєння та запобігання стихійним лихам "SITDEF 2019". Форум відбувається раз у два роки. Організатор виставки – Міністерство оборони Перу.

Тематика заходу – автомобільна та бронетанкова техніка, артилерійське озброєння, авіація і системи авіоніки, системи ППО, засоби зв’язку, інженерне і санітарне обладнання, засоби розмінування, засоби попередження та протидії стихійним лихам і природним катаклізмам.

У складі української делегації беруть участь представники ДП "Спецтехноекспорт", ДП "Спецоборонмаш", ДП "Завод імені В.О. Малишева", ПАТ "Київський завод "Радар", ДП "Завод 410 ЦА", ТОВ "НВП СПАЙТЕК".

Під час виставки, яка триватиме до 19 травня 2019 року, заплановані зустрічі з партнерами щодо поточних контрактів та переговори із потенційними іноземними партнерами щодо перспективних проектів.

Ринок Перу є привабливим для підприємств українського ОПК, з огляду на наявність великої кількості озброєння та військової техніки радянського зразка, які знаходяться на озброєнні Сухопутних військ та Військово-повітряних Сил Республіки Перу.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович