11.02.2020 10:49
Просмотров: 1566

П'ять професій, які дозволяють працювати з будь-якої точки планети і заробляти до $ 83 тис. на рік

Пять професій, які дозволяють працювати з будь-якої точки планети і заробляти до $ 83 тис. на рік

CNBC виокремив п'ять посад, які не мають ніяких прив'язок до місця роботи при зарплаті в десятки тисяч доларів на рік

Хоча в західних компаніях майже третина співробітників працюють віддалено, вони все-таки накладають обмеження за місцем їх роботи. Це потрібно, щоб працівник мав можливість зустрітися з керівництвом і прийти в найближчий офіс, а також для спрощення комунікації з урахуванням часових поясів. Але є п'ять позицій, при яких фізичний контакт з керівництвом не відбудеться ніколи, і ці позиції досить високооплачувані.

1. Продакт-менеджер (середня зарплата - $ 83 тис. на рік)

У цій позиції співробітник відповідає за стратегію, розвиток і запуск продуктів компанії. Продакт-менеджерам доводиться працювати на стику маркетингу, дизайну і розробки. Зараз компанії все частіше вважають за краще робити цю посаду віддаленою.

2. Менеджер з розвитку бізнесу (середня зарплата - $ 72 тис. на рік)

Менеджер з розвитку бізнесу (Business development manager) створює бізнес-план, а також несе відповідальність за нього. Ця позиція, в якій зазвичай знаходяться люди з достатнім досвідом у маркетингу та продажу, вимагає сильних комунікаційних навичок, але не має суворої прив'язки за місцем.

3. Фронтенда девелопер (середня зарплата - $ 71 тис. на рік)

Фронтенд-девелопер пише код для сайтів: він створює структури гіпертекстового документа на основі HTML . Велика частина позицій програмістів вже зараз дає можливість віддаленої роботи. Але саме будучи фронтенд-девелопером можна не мати ніяких обмежень по локації, зберігаючи досить високу зарплату. Хоча ті, хто погоджується на ряд умов за місцезнаходженням, отримує набагато більше - до $ 150 тис. на рік.

4. Менеджер з маркетингу (середня зарплата - $ 65 тис. на рік)

Менеджер з маркетингу розробляє і веде маркетингові компанії, в тому числі, через соціальні мережі. Це одна з найбільш високооплачуваних позицій за підсумками 2019 року. Що залишився в офісі менеджер з маркетингу може отримувати до $ 147 тис. На рік - майже як програміст. Якщо ж він захоче працювати без прив'язки до місця, його зарплата скоротиться більше, ніж в два рази. Але все одно це буде одна з найбільших зарплат для віддалених працівників

5. Розробник навчальних програм ($ 61 тис. на рік)

У цій позиції потрібно створювати навчальні курси та інші матеріали. Вона стає все більш і більш затребуваною для корпоративної і онлайн-освіти, так як компаніями доводиться все частіше переучувати співробітників. У той же час педагогічний дизайнер може працювати з будь-якої точки світу і його обмежує лише дедлайн.

Источник: socportal.info/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: работа

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович