06.09.2018 09:29
Просмотров: 1281

Рік бобра: Ощадбанк підбив підсумки першого року програми «Будуй своє»

Рік бобра: Ощадбанк підбив підсумки першого року програми «Будуй своє» Рік тому Ощадбанк запустив національну програму підтримки підприємництва «Будуй своє». Вона складається з чотирьох блоків для підтримки підприємців на різних етапах розвитку бізнесу: від навчання, менторських порад та комплексного банківського обслуговування до фінансування. Стратегічно важливою частиною програми є інформаційний освітній портал buduysvoe.com.

За рік бобра, який є символом програми, адже уособлює основні риси підприємця – наполегливість і працьовитість, маємо такі результати:

· 57 тисяч користувачів порталу buduysvoe.com пройшли тестування на підприємницькі навички. 
· 14 тисяч підприємців скористались навчальними курсами, яких на порталі вже 10. У жовтні відбудеться запуск бізнес-школи «Будуй своє».
· 53 експерти в різних сферах є менторами програми і безкоштовно допомагають бізнесменам-новачкам порадами та консультаціями.
· 23,3 тисячі підприємців стали новими клієнтами Ощадбанку.
· 75 млн грн мікрокредитів надано підприємцям на розвиток власної справи – від виробництва спецодягу та весільних суконь до відкриття вегетаріанських кафе.
· 1 420,8 млн грн становить загальний приріст кредитного портфеля мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку. 
· укладено 38 угод щодо компенсації в рамках регіональних програм підтримки ММСБ у 18 областях на суму 44 млн грн.
· понад 40% державних коштів, передбачених для компенсації вартості с/г техніки та обладнання вітчизняного виробництва за програмами МінАПК , призначено саме клієнтам Ощадбанку. Банк є лідером в рамках держпрограми здешевлення кредитів, за якою фермерські господарства можуть отримати фінансування під 1% річних (за рахунок компенсації сплачених процентів від МінАПК).

«Ми святкуємо першу річницю, надихаємось результатами і йдемо далі. Підвищуємо інтерактивність навчального процесу для підприємців до максимуму. В жовтні ми запускаємо бізнес-школу «Будуй своє». Для участі в пілотному проекті вже відібрано 12 учасників з-поміж підприємців, що подали відеозаявки. Заняття в «новій школі» буде перетворено на справжнє реаліті-шоу: подивитись його і отримати свою порцію важливих для підприємців знань зможуть усі бажаючі. Слідкуйте за новинами на порталі та FB-сторінці «Будуй своє»!», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.
Детальніше про програму «Будуй своє» – на https://buduysvoe.com/
Ліцензия НБУ № 148 от 05.10.2011 г.
Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович