28.03.2018 09:30
Просмотров: 3507

Служба інкасації Ощадбанку – найбільша і найпотужніша в Україні

Служба інкасації Ощадбанку – найбільша і найпотужніша в Україні Протягом багатьох років Ощадбанк посідає провідну позицію серед банків України за кількістю торгових об’єктів, банківських установ і банкоматів, що обслуговуються його службою інкасації. Банк також є найбільшим оператором на ринку, який може забезпечити надання послуг з інкасації в будь-якому населеному пункті України. Крім установ власної мережі, служба інкасації Ощадбанку обслуговує також більше 25 тис. об’єктів обслуговування юридичних осіб і понад 5 тис. установ та банкоматів інших банків.
Однією з переваг інкасаторської служби Ощадбанку є найбільший серед банків України автопарк, який повністю складається з броньованих автомобілів, що відповідає всім вимогам нормативних документів Національного банку України. Всі автомобілі служби інкасації та перевезення цінностей Ощадбанку обладнано системою супутникового спостереження та тривожного реагування. Кожну бригаду інкасації забезпечено можливістю подачі тривожного сигналу на централізований пульт контролю (ця можливість зберігається й якщо інкасатори знаходяться поза броньованим автомобілем).
Працівників служби інкасації забезпечено необхідними засобами індивідуального захисту, засобами зв’язку та вогнепальною зброєю (за необхідності – автоматичною).

Служба інкасації Ощадбанку – найбільша і найпотужніша в Україні
Ощадбанк надає комплексні послуги з інкасації коштів та перевезення валютних цінностей банкам, юридичним та фізичним особам. Серед них:
•  інкасація торгової виручки клієнтів і перевезення її до банків;
•  доставка цінностей з банків до клієнтів (юридичних осіб);
•  перевезення цінностей від Національного банку до інших банків та у зворотному напрямку;
•  перевезення цінностей між балансовими установами банків;
•  перевезення цінностей від банків до їх безбалансових відділень, банкоматів, пунктів обміну валют та у зворотному напрямку;
•  вивезення цінностей на тимчасове зберігання в сейфах підрозділу інкасації з подальшим поверненням (доставкою) клієнтам (юридичним особам);
•  перевезення цінностей між підприємствами, установами, організаціями та установами банків;
•  перевезення цінностей клієнтів (фізичних осіб);
•  інкасація (збирання цінностей) з ПТКС (терміналів самообслуговування, інформаційно-платіжних терміналів).
Підрозділи інкасації Ощадбанку мають в своєму розпорядженні ізольовані приміщення, обладнані засобами сигналізації, сейфами для тимчасового зберігання цінностей, що з будь-яких причин не можуть бути зданими до кас банків та установ. Це є додатковим фактором для вибору Ощадбанку своїм партнером. Служба інкасації Ощадбанку – це гнучка система цін та індивідуальний підхід до кожного клієнта!
За багаторічну історію службою інкасації Ощадбанку набуто безцінний досвід роботи, запроваджено новітні технічні досягнення у сфері збереження та захисту цінностей, сформовано дружній висококваліфікований колектив. Користуйтесь послугами інкасації коштів та перевезення валютних цінностей Ощадбанку та самі переконайтесь у цьому.
Для консультацій у Харкові та області звертайтесь за телефоном  (057) 731-24-85
Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011р.

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович