В Україні почали розводити змій на м’ясо
М’ясо вужевих та полозових змій зміцнює імунітет та допомагає людям, хворим на туберкульоз. Саме тому на фермі у селі Солонка Львівської області вирощують близько 70 змій.
Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на AgroPortal.ua
На вирощування змії до їстівного стану необхідно 3 роки. Змій годують свіжим мальком з рибних господарств та перепелиними яйцями. Крім того кожна змійка випиває 30 грамів молока на день.
Обійдеться страва зі змії у 3-4 тис. гривень за порцію на трьох людей, адже це м’ясо вважається делікатесом. Згодом на фермі планують розводити й отруйних змій, як це роблять в Узбекистані, Казахстані та на Далекому Сході.
Источник: uprom.info
Автор: Віталій Царьов, редактор Національного промислового порталу