13.12.2019 10:55
Просмотров: 1245

В Україну повертається російська електроенергія, російський бізнес і кремлівські пропагандисти

В Україну повертається російська електроенергія, російський бізнес і кремлівські пропагандисти

"Слуги народу" відкривають ринок для російської електроенергії та газу, без яких Україна обходилася останні п’ять років.

Про це заявила співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко з трибуни парламенту під час розгляду проєкту постанови про скасування змін до закону "Про ринок електричної енергії" (№2233 -П).

"Це принципове голосування. В цьому законі приховується зрада національних інтересів України. 5 років ми обходилися без електроенергії й російського газу. Сьогодні «слуги» відкривають український енергоринок російської електроенергії, а скоро планують це зробити й для російського газу. Насправді, це буде дуже чіткий маркер – чи «слуги» захищають енергонезалежність країни, чи все-таки є олігархічні інтереси, які вищі за інтереси країни", – сказала Геращенко.

Вона зазначила, що голосування за проєкт постанови про енергетичну незалежність України – це "червоні лінії" для чинної влади.

"Те, як сьогодні відкривається Україна для російських пропагандистів і бізнесу – це щось страшне. Наприклад, сьогодні телеканал "Звєзда", який п’ять років на своїх ефірах показує катування українських військових, робить селфі з центральної площі Києва. Їх пустили в країну. Я хочу зараз офіційно звернутися до СБУ і запитати, що тут роблять пропагандисти з каналу "Звєзда". Ви так пишаєтеся, що у нормандському форматі не відбулося зради й робите з цього подвиг Геракла. Президента Зеленського в Парижі зупинили "червоні лінії", які йому виставили громадяни України. Сьогодні «червоні лінії» – це голосування за постанову колеги Бондаря за енергетичну незалежність України", – наголосила Ірина Геращенко.

Раніше повідомлялося, що партія "Європейська Солідарність" вимагає від Служби безпеки України затримати та депортувати з території нашої держави знімальну групу телеканалу "Звєзда".

Источник: prm.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович