Вінницький винороб створює унікальне вино з кульбаби
Вінницький винороб-експериментатор, організатор місцевого фестивалю вина “Боже ллє” Олександр Шемет дивує спільноту своїми унікальними рецептами. Нещодавно маестро взявся за створення вина з кульбаби.
“Коли прочитав книгу Бредбері – зрозумів, що це вино може бути реальністю”, – каже Олександр Шемет.
Рецепт знайшов в інтернеті. Окрім кульбаб, додає у вино фрукти, трави та трішки магії. “Має присмак лимону або м’яти, а чисте квіткове нагадує парфуми”, – говорить Олександр Шемет.
Нещодавно Олександр започаткував фестиваль вина “Боже ллє”.
“Вінниччина завжди була винним краєм, я хочу відновити цей статус”, – переконаний Олександр Шемет.
Чоловік експериментує з бузинним вином, калиновим та навіть помідорним.
Источник: uprom.info
Автор: Волошин Павло, головний редактор Національного промислового порталу