21.02.2019 07:20
Просмотров: 939

Українська делегація розпочала роботу на авіаційній виставці в Індії

Українська делегація розпочала роботу на авіаційній виставці в Індії

‪20 лютого у м. Бангалор, Індія, відкрилася міжнародна авіаційна виставка АероІндія 2019, яка триватиме до 24 лютого. Участь України у цій виставці є наймасштабнішою за всі роки.

До складу української делегації, яку очолює Заступник заступник Секретаря РНБО України Олег Гладковський, увійшли Командувач Повітряними силами ЗС України генерал-полковник Сергій Дроздов, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Індії Ігор Поліха, керівники ДК "Укроборонпром" та 15 державних та приватних оборонних підприємств України. Організатором участі української делегації у заході є ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт".

Під час виставки заплановано проведення офіційних зустрічей з керівниками оборонних та військових відомств Індії, а також робочі зустрічі з найбільшими індійськими державними та приватними компаніями, серед яких HAL, Bharat Dynamics Limited, Bharat Electronics Limited, DRDO, Larsen&Toubro, Adani Group, Punj Lloyd та інші.

Заплановані переговори стосуватимуться подальшого розвитку співпраці між оборонними компаніями обох держав у сферах літакобудування, спільного виробництва сучасних РЛС, модернізації систем ППО, ракетобудування. Також, в ході виставки вперше в Індії відбуваються презентація Ан-132D.

Учасники виставки мають змогу спостерігати за демонстраційними польотами українського літака та відвідувати його статичну демонстрацію. Українська делегація працюватиме на об’єднаному стенді ДК "Укроборонпром", де представлено модель військово-транспортного літака Ан-188 та у двох спільних шале ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт", ДП "Антонов" та державної Саудівської військово-промислової компанії (SAMI), що бере участь у розвитку проекту Ан-132.

Виставка АероІндія проводиться кожні два роки та є основною платформою для демонстрації своєї продукції перед військовими Республіки Індія та розширення співпраці з індійськими компаніями в авіаційній та суміжних сферах.

Зазначимо, що у 2017 році у виставці взяли участь 60 тис представників оборонної сфери з усього світу. На сьогодні Індія позиціонує себе як перспективний промисловий хаб для глобальної авіакосмічної індустрії та звертає особливу увагу нв розвиток двосторонніх програм співпраці за програмою Make in India.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович