19.02.2019 07:46
Просмотров: 1809

"Укроборонпром" на міжнародній виставці і конференції із захисту IDEX-2019

Укроборонпром на міжнародній виставці і конференції із захисту IDEX-2019

ДК "Укроборонпром" бере участь у Міжнародній виставці і конференції із захисту IDEX-2019, яка відкрилася 17 лютого у місті Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати).

IDEX є однією з найбільших міжнародних виставок з оборони, яка демонструє новітні технології в усіх секторах сухопутної, морської та протиповітряної оборони. Це унікальна платформа для встановлення та зміцнення відносин з урядовими установами, підприємствами та збройними силами в усьому світі.

На цьогорічній виставці вперше демонструються моделі наземного протикорабельного ракетного комплексу "Нептун" та високоточної реактивної системи "Вільха", які були розроблені ДККБ "Луч", що входить до складу Концерну.

Укроборонпром на міжнародній виставці і конференції із захисту IDEX-2019

Також увагу відвідувачів виставки IDEX привернули БТР-4МВ1 від ДП "ХКБМ ім. Морозова", українські авіаційні та наземні безпілотні комплекси, зокрема "Sparrow LE" та "Фантом-2", мобільний радіолокаційний комплекс охорони периметру "Харза", високоточні протитанкові ракетні комплекси "Корсар" та "Стугна", комплекс активного захисту бронетехніки "Заслін", а також інші новинки українського оборонно-промислового комплексу.

Впродовж першого дня виставки було проведено низку переговорів із офіційними делегаціями ОАЕ, Анголи, Азербайджану та Бангладешу, а також з міжнародними компаніями з приводу подальшого співробітництва.

Укроборонпром на міжнародній виставці і конференції із захисту IDEX-2019

Експозиції IDEX-2019 відвідав Перший заступник Секретаря РНБО Олег Гладковський, заступник Міністра оборони Ігор Павловський, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрій Бровченко та інші офіційні представники України.

Укроборонпром на міжнародній виставці і конференції із захисту IDEX-2019

IDEX проводиться раз на два роки в Національному виставковому центрі Абу-Дабі (ADNEC), який розташований в центрі Абу-Дабі, столиці Об’єднаних Арабських Еміратів. Захід відбувається під патронатом Президента ОАЕ і Верховного головнокомандувача Збройних Сил ОАЕ, його Високості шейха Халіфа бен Заєда Аль Нахаяна та за повної підтримки Збройних Сил ОАЕ.

-----

Saudi advanced technologies (SAT) та Saudi specialized product company (WAHAJ) підписали меморандум про взаєморозуміння з ДГЗІФ "Укрінмаш"

Укроборонпром на міжнародній виставці і конференції із захисту IDEX-2019

На міжнародній виставці IDEX-2019, яка проходить у місті Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати) ДГЗІФ "Укрінмаш", що входить до складу ДК "Укроборонпром", Saudi Advanced Technologies (SAT), Saudi Specialized Product Company (WAHAJ) підписали Меморандум про взаєморозуміння з метою співпраці у Королівстві Саудівська Аравія, Україні та інших країнах.

"Саудівська Аравія та Україна зацікавлені у поглибленні взаємовигідного двостороннього співробітництва у військовій сфері на основі обміну технологіями, ноу-хау та конкурентних переваг обох сторін. В рамках стратегії Саудівської Аравії до 2030 року Україна зацікавлена стати довгостроковим стратегічним партнером шляхом створення спільних підприємств і технологічного співробітництва. А також ми бачимо багато рішень і продуктів, які Саудівська Аравія сьогодні може запропонувати Україні як для приватних, так і для державних установ", – заявив Генеральний директор ДГЗІФ "Укрінмаш" Сергій Слюсаренко.

Компанія SAT, холдингова компанія, яка є дочірньою компанією WAHAJ, зосереджується на формуванні стратегічних спільних підприємств з міжнародними виробниками оригінального обладнання в рамках програми розвитку Саудівській Аравії до 2030 року, метою якої є локалізація виробництва в Саудівській Аравії.

WAHAJ, філія Saudi International Petrochemical Company (Sipchem), є однією з найбільш швидкозростаючих компаній Саудівської Аравії з точного машинобудування, що спеціалізується в області точної обробки з ЧПУ, проектування та виготовлення інструментів, конструкцій для аерокосмічної, оборонної, нафтової та енергетичної промисловості.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович