17.06.2021 14:05
Просмотров: 808

Зручний і простий конвертер валют від Mastercard

Є багато ситуацій, коли може стати в нагоді конвертер валют. Цей калькулятор допоможе вам розрахувати вартість товару, наприклад, якщо ви любите подорожі в інші країни і часто купуєте сувеніри друзям. Тим, хто вважає за краще купувати іноземні товари, здійснюючи оплату в інтернеті, теж може знадобитися валютний калькулятор. За його допомогою можна завжди залишатися в курсі актуальних відомостей, що стосуються будь-якої грошової одиниці світу.

Зручний і простий конвертер валют від Mastercard

Як скористатися Currency Converter Calculator

Розроблений платіжною системою Мастеркард конвертер валюти являє собою універсальний інструмент. За його допомогою ви можете оперативно дізнатися поточний валютний курс, а також моментально переключатися між різними грошовими одиницями за необхідності.

Використання калькулятора – безкоштовне. Більш того, вам навіть не потрібно бути клієнтом Mastercard і встановлювати сторонні додатки. Весь процес відбувається на офіційному сайті платіжної системи. Відвідавши сторінку з Currency Converter Calculator, ви побачите чотири поля, де потрібно:

  • Вказати валюту, в якій передбачається купівля товару. Іншими словами, мається на увазі грошова одиниця, яку приймає продавець. Це може бути долар, євро або будь-яка інша валюта світу.
  • Ввести суму передбачуваної транзакції.
  • Вибрати валюту вашої картки. Зверніть увагу, що це не завжди гривня: якщо у вас доларова картка, вибирати потрібно USD тощо.
  • Вказати розмір комісії, яку стягує ваш банк за обробку міжнародних платежів. При цьому з боку платіжної системи Мастеркард ніяких комісій та додаткових зборів не передбачено.

Після цього ви побачите, яку суму потрібно витратити з вашої картки, щоб успішно здійснити майбутню покупку в іноземній валюті.

Про що важливо пам'ятати, використовуючи конвертер валют

Зверніть увагу, що валютний курс, зазначений платіжною системою Mastercard, є показовим. Це означає, що інформація в Currency Converter Calculator може відрізнятися від фактичного валютного курсу, діючого на даний момент. Більш того, ваш банк може стягувати додаткові комісії за обробку таких платежів, що впливає на остаточну суму.

Те ж саме може статися, якщо ви вирішили дізнатися курс, перш ніж знімати гроші у вигляді готівки. Оператор зарубіжного банкомату може встановлювати додаткові збори за обробку такої транзакції. Якщо вас не влаштовують умови і ви не хочете оплачувати комісію, у вас буде можливість скасувати операцію в банкоматі до моменту видачі готівки.


Темы: Mastercard

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович