08.08.2019 06:21
Просмотров: 846

Генеральною прокуратурою України на одержанні хабара викрито керівника департаменту Міністерства енергетики та вугільної промисловості України (ФОТО)

Генеральною прокуратурою України на одержанні хабара викрито керівника департаменту Міністерства енергетики та вугільної промисловості України (ФОТО)

Прокурорами Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних

Державного бюро розслідувань, Генеральної прокуратури України спільно зі слідчими Головного слідчого управління Національної поліції України та за оперативного супроводу Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України під час здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні викрито на одержанні неправомірної вигоди виконувача обов’язків директора юридичного Департаменту Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Так, вказана службова особа шляхом вимагання одержала від працівника цього ж Міністерства неправомірну вигоду в сумі 1 тис доларів США за невжиття заходів та не повідомлення НАЗК про можливі порушення під час внесення відомостей в електронну декларацію.

7 серпня 2019 року під час одержання неправомірної вигоди вказану особу затримано, вилучено речові докази. На цей час вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України

Источник: gp.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович