22.05.2019 10:23
Просмотров: 948

Генпрокуратурою спільно з іншими правоохоронними органами за підозрою в отриманні неправомірної вигоди затримано співробітника ГУ ДФС України в Хмельницькій області

Генпрокуратурою спільно з іншими правоохоронними органами за підозрою в отриманні неправомірної вигоди затримано співробітника ГУ ДФС України в Хмельницькій області

Генеральною прокуратурою України спільно з Територіальним управлінням Державного борю розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, Управлінням Служби безпеки України в Хмельницькій області та Управлінням захисту економіки в Хмельницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України затримано головного державного ревізора-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи фізичних осіб Управління податків та зборів з фізичних осіб ГУ ДФС України в Хмельницькій області за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Відповідно до обставин кримінального провадження співробітник ГУ ДФС України в Хмельницькій області вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 15 тис грн за вирішення питання щодо невжиття штрафних санкцій та не повідомлення компетентних органів про виявлені під час проведення позапланової податкової перевірки фінансово-господарської діяльності приватного підприємця порушення податкового та трудового законодавства.

Після проведення невідкладних слідчих дій службовій особі податкового органу повідомлено про підозру та внесено до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України

Источник: gp.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович