22.05.2019 07:42
Просмотров: 943

ГПУ спільно з ДБР та СБУ на хабарі викрито старшого інспектора одного із митних постів Рівненської митниці ДФС

ГПУ спільно з ДБР та СБУ на хабарі викрито старшого інспектора одного із митних постів Рівненської митниці ДФС

Генеральною прокуратурою України спільно з Територіальним управлінням Державного борю розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, та Управлінням Служби безпеки України в Рівненській області затримано старшого інспектора одного із митних постів Рівненської митниці ДФС за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Відповідно до обставин кримінального провадження співробітник митниці систематично вимагав та отримував неправомірну вигоду в сумі від 50 доларів США від громадян України під час проходження ними митного контролю на митному пості за безперешкодне проходження митного контролю, не створення штучних проблем з оформлення відповідних документів та за не притягнення до адміністративної відповідальності за порушення митних правил, викрито якого було при отримані неправомірної вигоди в сумі близько 5 тис грн.

Після проведення невідкладних слідчих дій службовій особі митниці повідомлено про підозру та внесено до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України

Источник: gp.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович