13.09.2020 07:15
Просмотров: 718

Окупанти готуються до використання артилерії на Донбасі: дані розвідки

Окупанти готуються до використання артилерії на Донбасі: дані розвідки

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ активізувало проведення заходів оперативної та бойової підготовки із залученням максимальної кількості особового складу артилерійських, танкових та мотострілецьких підрозділів.

Зокрема, впродовж цього тижня на полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях окупанти одночасно проводили командно-штабні тренування з органами управління з’єднань і частин, батальйоні тактичні навчання, стрільби артилерії та бойових машин, збори з корегувальниками артилерійського вогню.

Водночас, поблизу лінії зіткнення на замаскованих позиціях противник продовжував утримувати у готовності до застосування міномети калібру 120-мм та 122-мм самохідні артилерійські системи «Гвоздика», проводив тренування їх бойових розрахунків з розгортання та управління вогнем. На окремих передових позиціях окупанти збільшили кількість снайперських пар та розвідувальних підрозділів.

В той же час наші мужні воїни, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню та готові дати адекватну відповідь на будь-які підступні дії противника.

Источник: sprotyv.info

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: война, ордло

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович