07.08.2020 09:45
Просмотров: 1176

Орендарі перешкоджають роботі київського заводу “Маяк” – порушено кримінальну справу

Орендарі перешкоджають роботі київського заводу “Маяк” – порушено кримінальну справу

Оболонське управління поліції Головного управління Національної поліції України розслідують кримінальне провадження за ст. 356 Кримінального кодексу України – самоправство щодо дій одного з орендарів приміщень київського заводу “Маяк”.

Кримінальна справа порушена за заявою директора підприємства Віктора Кваса після безуспішної спроби звільнити декілька приміщень, розташованих на території заводу по проспекту Степана Бандери в Києві, від орендарів, договір оренди з якими скінчився.

За інформацією директора підприємства, у неділю, 2 серпня, представники одного з орендарів приміщень заводу “Маяк” – ТОВ “Агат”, за участі “тітушок” перешкоджали доступу представників оборонного підприємства до приміщень заводу по проспекту Степана Бандери 8.

У приватної компанії ТОВ “Агат”, яка орендувала частину площ даного приміщення на підставі договору оренди, закінчився строк оренди. У законний спосіб керівництво заводу поінформувало орендаря про неможливість продовження дії договору і попередило про необхідність звільнити орендовані приміщення.

Цього не було зроблено в обумовлений строк. Натомість, представники приватної компанії почали чинити опір керівництву заводу, які намагалися потрапити у приміщення, виставили навколо озброєних осіб і не допустили власників у будівлю.

Пізніше, під час другої спроби керівників оборонного заводу потрапити до приміщень, розташованих на території підприємства, представники фірми “Агат” та невстановлені особи спортивної статури також перешкоджали діям керівництва АТ "Завод Маяк", провокували конфлікт та погрожували.

На місце події викликали поліцію, за цими фактами порушено кримінальне провадження.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, київ

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович