24.03.2021 06:52
Просмотров: 702

Служба безпеки Групи Нафтогаз викрила схему розкрадання газу на Полтавщині

Служба безпеки Групи Нафтогаз викрила схему розкрадання газу на Полтавщині

Підрозділи безпеки Групи Нафтогаз разом з Управлінням стратегічних розслідувань в Полтавській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України викрили та попередили злочинну діяльність групи осіб, які займалися крадіжками газу з продуктопроводу готової продукції дивізіону «Нафта».

Зловмисників вдалося затримати під час огляду території поблизу Яблунівського відділення переробки газоконденсату Управління з переробки газу та газового конденсату АТ «Укргазвидобування» на Полтавщині.

На місці події було знайдено знаряддя вчинення злочину: помпи, шланги, акумулятори, ключі, мобільні телефони та інше. Також затримано автомобіль із ємністю для накопичення викраденого газу.

За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Наразі попереджено новий спосіб розкрадання газу з об’єкту Групи Нафтогаз, а саме продуктопроводу готової продукції, при якому створюються реальні умови для можливого виникнення надзвичайних ситуацій з тяжкими наслідками (вибухи, пожежі, забруднення навколишнього середовища тощо) і загрози життю та здоров’ю людей. Завдяки постійному вдосконаленню системи безпеки та організації охорони об’єктів Групи Нафтогаз, зокрема, дивізіону «Нафта» Групи Нафтогаз, для якої пріоритетом є захист законних інтересів Компанії та збереження товарно-матеріальних цінностей на об’єктах підприємств дивізіону «Нафта», ми значно швидше реагуємо на загрози та вчасно попереджуємо їх», – зазначили у службі безпеки дивізіону «Нафта» Групи Нафтогаз.

Слід зазначити, що раніше зазвичай скоювалися розкрадання газоконденсату, однак на сьогодні з огляду на рентабельність та існуючу при цьому збутову мережу, зловмисники націлюються на розкрадання вже готової продукції – газу.

Департамент з інтегрованих комунікацій НАК «Нафтогаз України»

Служба безпеки Групи Нафтогаз викрила схему розкрадання газу на Полтавщині

Служба безпеки Групи Нафтогаз викрила схему розкрадання газу на Полтавщині

Источник: naftogaz.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

04.01.2024 07:39    269
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович